|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Dobre przedmioty mozna zdobyc wszedzie gdzie wystepuja dobre potwory (lub z questów). A zanim zapytasz gdzie znajdziesz dobre potwory to Ci powiem ze TU. A spis "dobrych" przedmiotów (lootu) masz opisany na stronie www.tibia.pl w dziale potwory.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() Wedlug mnie na pohu ale cie to nie interesuje tam sa dobre przedmioty i polecam to miejsce od 20 lv
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zrob sobie czlowieku najpierw jakis pozadniejszy lvl z 35 i wtedy mysl o jakims leprzym eq. Wy myslicie ze na 20lvl bedziecie biegac w e plate. typowe nooby
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Zależy co rozumiesz pod pojęciem dobre przedmioty. No ale oprócz PoHa, to myślę, że można podać np. smoki, bo widzę, że już nic poważniejszego nie wchodzi w grę. Ale radzę zbierać kasę, bić level i skile. Fajne przedmioty przyjdą z czasem same
![]() RE (down): oj, sorki, nie zauważyłem. Jestem nadgorliwy czasem ![]()
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Raynold wiem ze lubisz pomagac, ale nie mecz sie - przeciez Niki ma bana
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() dobry loot wypada z dorych potworow a zeby je zabic powinienes miec duzy lvl
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Dobre przedmioty hmmm wypadaja z dobrych potworow albo z questow (ktore wymagaja dobrego poziomu lub troche myslenia) :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tutaj masz mala podpowiedz skad wziasc dobre przedmioty forum na tibia.de byly te ss juz tu, a tak wogule to dobre rzeczy to wypadaja z tak: Ice rapier- demon, vampire
You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.0 oz. You feel the power of this mighty axe.- spojrz ten link co Ci podalem. War hammer- wild warrior, hero, dragon lord. Power Bolt- kup se PA(L)CCa i promocje nabij ten dobry lvl i mlvl i masz E-plate- demon Golden legs- demon Royal Helmet- dragon lord Steel boots- behemoty Mastermindshield- demon Powodzenia zycze moze war hammera zdobedziesz. |
![]() |