|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zawsze jest ten 1... Nie jest może zbyt ciekawy, ale jak na 1
![]() Pewnego dnia spacerowałem po lesie: ![]() Nagle zobazyłem skunksa chciałem go poglaskać: ![]() Zbliżałem się: ![]() Gdy byłem blisko skunks się odwrócił: ![]() Miałem się schylać, gdy nagle coś wyleciało z jego ekhm...: ![]() Zaczął uciekać: ![]() Gazy wywietrzały, ale mi się zrobiło nie dobrze: ![]() Mam nadzieje, że się spodoba! (wiem prostacki)
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Lol.Jako gazu mogłeś użyć Poison fielda,a jak zrobiło ci sie nie dobrze do mogłeś zrobić obrażenia od trucizny.
Wykonanie:6/10 Pomysł:2/10 Razem:4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() He, he! Fajne! Nie słuchaj tego powyżej, bo on ma już obsesję i Się wszystkiego czepia(pewnie dlatego że 2 razy skopaliśmy jago Fake'i
![]() Pomysł:6/10 Wykonanie:9,5/10 Sens:7/10 ---------------- Ogólnie:8,5/10 Ostatnio edytowany przez Crowal - 10-05-2005 o 09:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() skad zes wytrzasnal taka trawe jak na polu golfowym?
![]() @TOPIC: 7/10 trawa mi sie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() oerta ma obsesje wszystkich ochrzania a sam ma lipny lol!a mi sie podoba daje ci 6/6
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() widzę, że Oertę wszyscy lubią
![]() @topic: ładnie jest, nie ma tylko napisu nad skunksem. a tak to chyba dobrze. ta trawa tylko jakaś dziwna |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Tło:82/100 Postacie:56/100 Napisy:76/100 Razem:71.(3)/100 P.S.Powiedzcie czy fajny |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Dobre i choć oerta (nie wiem jak sie pisze, sorry)nie robi doskonałych fake'ów to rady dał co dobre więc go posłuchaj i zmień fake
@up czyja wiem mi ten sposób się średnio podoba Ostatnio edytowany przez Danuneko - 10-05-2005 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Wykonanie: 7/10 Pomysł: 4/10 Razem: 11/10 czyli może być jak najbardziej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki może go zmienie, narazie zbyt czasu nie mam... aaa! Mam pomyśł na następny fake! ale nie zdradzę
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
A co do fake to nawet spox ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Widze ze w Gothica II sie gralo.. Lord Hagen to byl chyba Paladyn w Khorinis
![]() Topic: Eee.. wszytko dzieje sie w jednym miejscu tylko przesuwasz Hagena i skumksa. Po drugie nie wiem moze to tylko ja tak mysle ale NIE PODNIECA MNIE MOCZ, PIERDY, KUPY itp. moze wam sie to podoba ale ja nie jestem na poziomie skumska i zapaszku. Wykonianie 5\10 Pomysl 0/10 edit: @down: czaje czaje spoko ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 10-05-2005 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Rozumiem o co Ci chodzi... nie miałem pomysłu i tylko to do głowy mi przyszło, a co do 1 miejsca... wiesz to pierwszy fake więc nie chciało mi się robić dużej scenerii (nie, że nie umiem) No bo wiadomo mogłem latać za tym Skunksem po całym lesie, wsiach, zadupiach i pod wodospadami, ale za długo bym to robił, a narazie się nie angażuję. Ale się rospisałem... (jeszcze troche i wyjawnie jakeś tajemnice xD...) @M@rcin: Nie.
Łycha! Ostatnio edytowany przez Majines - 10-05-2005 o 21:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Co do fake to nawet niezły. Rób dalej, nieźle ci to wychodzi. Te "pierdy" troche dziwne, ale ja w moim fake także nie wykorzystuje tibijskich ataków
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Przypuszczam ,że pomysł wpadł ci po obejrzeniu wczorajszego Jackass'a
![]() Mam rację ? Fake bardzo ładny szkoda ,że tylko w jednej "scenerii" 7,5/10 PS Jesteś zarejestrowany na tibia.xx.pl jako lord hagen jesli nie to ktoś właśnie ci zajumał FAKE'a !!! Ostatnio edytowany przez M@rcin - 10-05-2005 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Mnie sie podobalo bardzo fajny fake tyko szkod ze jedna sceneria !!Pozdro
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() nawt,nawet ten fake ale troche znana ta historia
![]() A zreszta twoja praca!!!! Profesja: Druid ![]() Level:10 ![]() MLevel:5(wiem że strasznie cienki ale teraz zaczne tylko robic magiclvl) ![]() Świat:Secura ![]() Nick: Napalony Leon ![]() |
![]() |