|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Thais
|
![]() Napiszcie mi jakies wyzwiska w ich jzyku! Bo zaczynja mnie juz troche w ku...
![]() Jezeli wam cos przyjdzie do glowy to piszcie! ![]() Ostatnio edytowany przez Kawkasz - 10-05-2005 o 21:32. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Zapisz sie na kurs portugalskiego, dla chcacego nic trudnego... Dlaczego oni sie maja angielskiego uczyc? Bo TOBIE to przeszkadza?
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() BRzy to spoko ziomki, jak się umie z nimi mówić. n.p. ja znam 3 słowa:
oi (cześć) sim (tak) vainos (Pedał ![]() kiedyś pogadałem z brem. powiedziałem oi, on mi tam coś mówił, ja mówiłem sim, a on mi dał 100 gp XD
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty sie lepiej naucz podstaw polskiego -.- a gdzies widzialem kiedys jakies bluzgi po brazylijsku czy tam portugalsku poszukaj
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 10-05-2005 o 21:52. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Thais
|
![]() Z lekka mnie to w****ia jak skacze obok mnie i wrzeszczy br? br? br? . Wiec bierze mnie na nich handra,oczywiscie nie mowie ze tacy sa wszycy ale z tych co znam to wiekszosc.
|
![]() |