|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Polecam exp na tombach, (ankrahmun) Pallki (60 dist), Knajci (60/60) przynajmniej P-set, d shield itp ;p
![]() ![]() Najciekawszym tombem moze okazac się tommb najbardziej położony na polnoc przy przejściu na drashie .. przy starych ruinach =) jutro zamieszcze mapke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knight nie ma szans tam expic na takim lv.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() na jakim?, bo nie podal?
tam jest w porywach 40 k/h z gfb ( bez gfb przy 800 ludkow online to 30-35 k/h ) co dla niektorych jest bardzo duzo (dla mnie tez, ale jakos mam uprzedzenia do krypt po wbiegniecu na 4 behe na 48 lvlu ![]() jeszcze knight 60/60 to tam by mogl chyba skaraby( ? ) i ghule bic z tym setem --------------- dół to nie jest poradnik, slepy?, bezsensowny to jest twoj post, jak cos ci nie podchodzi, albo uwazasz ze lamie regulamin, reportujesz posta, a nie wyjdziesz na idiote wg szanownego pana lepszy bylby temat : Msm najta skills pincet dwajsca na sidymset, gdzi mam xpic, plx ?????????? takie miejsce jest w sam raz tylko na 1 osobe, wiec scisku tam nie uswiadczysz, jak jest zajete pojdziesz gdzie indziej, proste?? Ostatnio edytowany przez emilok - 08-06-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Pozatym, podziękują Ci wszyscy którzy tam expią. Więcej osób zacznie tam expić, przez co zdobycie kolejnych ptk. doświadczenia będzie trwać dłużej. Ostatnio edytowany przez DR.UTi - 08-06-2005 o 14:05. |
|
![]() |
![]() |