|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Mam pytanko. Ide sobie do Triangle tower troszke poexpic. Dochodze do pietra z dsami, stalkerami i ghulami. Wybijam wszystko, otwieram ciala, a tutaj ze stalkera katana wypadła
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() aaaaaaaaaaaaaaa straszne! wypadla ci kataaaaaaaaana aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! i to ze stalkera omfg... bez kitu straszne masz jakiegos farta idz na raty to moze bogowie ci mpa zesla >.<
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @up
No mowie ci teraz se normalnie tą katanę w domku poloze albo pojde z nią na demony -.- A tak powaznie to chce zeby na tibia pl bylo coraz mniej blędów, bo trochę już w tibię gram, a raz przez taki błąd dedłam (trucizna -berserker)
. Ostatnio edytowany przez Tellepizza - 28-06-2005 o 11:44. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Zaskocze cie, przygtuj się:
Tibia.pl team to ludzie! i jak reszta ludzkości mają prawo do błędu. A wogule to nie ten dział i jest nawet przyklejony temat o tym !!
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() no w sumie jak chcesz zeby bylo mniej bledow to ten temat powinien byc w innym dziale...( tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (3 oglądających)
Wasze uwagi na temat strony. Co robimy dobrze, co źle, a co chcecie zobaczyć oraz z czym macie problemy.)
#6 |
Zbanowany
|
![]() wlasnie;] ktos mnie uprzedzil... inny dzial to raz, 2 wlasnie wypadlo mi mpa z rata musze sie pochwalic! <sic>
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
mpa z rata? phi. Mi z deera wypadło DSL alea jak łowiłem to wyrzuciłem do wody ;/(na rooku oczywiście)