|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Imię: Most-Noiserr
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Poziom mag.: 12
|
![]() Siema moje dane
Nick:Komornik-wojtas Lvl:26 Skille ![]() ![]() Status konta:Free Account Staż:1,5 roku ale sprzedałem postać i teraz tego żałuje ![]() Aktywność: Codziennie po 4-5 hours Coś o sobie: -.- lepiej nie powinniście wszysktiego o mnie ![]() Info.Dodatkowe: Z góry Cycków już się wydostałem ![]() Ostatnio edytowany przez YoungLady - 28-07-2005 o 16:39. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Małkowice
|
![]() Nick: Kelmar Terun
Lvl: 13 lecz rośnie w siłe ![]() Profesja: Knight Skille: 37 sword 35 shielding Status konta: Free account Staż: Pół roku, lecz grałem wcześniej 1 rok Aktywność: 4-5 godzin a czasem 6-7 Coś o postaci: ... Coś o sobie: Jestem młody Info Dodatkowe: Szukam fajnych osób w tibi i myśle że w tej gildi są tacy ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() nick:Champion Paul
lvl:13 Profesja ![]() skille: 18 club fighting/19 Shielding Status Konta: FACC Staż Gry:1 Miesiąc Aktywność: 4-5 godzin dziennie Coś o sobie:Bardzo chciałbym być w gildii Informacje dodatkowe:moje gg to:8323490 |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() nik: Shinerus
lvl: 10 Profesja: Sorcerer Skille: <club>16/<tarcza>17/<Mag lvl Staż gry: okolo rok Aktywnosc:1h-8h Coś o Postaci: --- Coś o sobie: slucham hip-hopu Informacje dodatkowe: lubie udzielac slubów tibijskich |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master woxari
Profesja: Druid
Gildia: Wladcy Podziemi
Świat: Calmera
Poziom: 36
Skille: 21/24
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Siema jak szukam gildii
Nick: Master woxari Lvl: 34 Profesja: Druid Skille: club: 21 tarcza: 24 mlvl: 52 Status konta: facc Staż gry: 1 rok Aktywność: różnie od 1 godz do 10 godz Coś o postaci: mam dobrych znajomych i moge załatwiać tańsze rzeczy Coś o sobie: moja ulubiona muzyka to hip-hop i techno interesuje się piłką nożną Informacje dodatkowe: -- |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: Skierniewice
Stan: Początkujący
Imię: Chael Odel
Profesja: Knight
Gildia: Protectors of hevien
Poziom: 15
Skille: 45/45
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Szukam gilii, ale jestem slaby wiec sie przyznaje
![]() Nick: Chael Odel Lvl: 11 Profesja: Knight Skille: 40/40 (narazie, bo padlem) zapomnialem, oczywiście sword ![]() Status konta: PACC of korz Ile gram: Troche gram ![]() Aktywność: z 4H Coś o Charze: Jestem sobie taki rozwijający sie Knight ![]() Coś o mnie: Ulubione gry online-Tibia,Soldat (kapitan Ketchup), Mu-online. More: Przyjmijcie mnie pls ![]() Ostatnio edytowany przez gutek7 - 16-08-2005 o 22:09. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Saphira (Szczecin)
![]() |
![]() Nick : Paulina of Calmera
Lvl : 16 (52,601 exp) Profesja : Knight Skille : Sword - 43, Shielding - 39, Mlvl - 3 (wciąż rosną) Status Konta : Facc Staż Gry : wogule 1 rok (mialem postac i sprzedalem) Aktywność : 3-4h Coś o postaci : Jest dzielnym knightem ![]() Coś o sobie : Słucham Hip Hopu Informacje dodatkowe : Mój numer gg:2107502 prosze o kontakt |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nick: Kopek Marcin
Lvl: 22 Profesja: knight Skille: 59-sword/56-shielding magic lvl-4 Status konta: facc Staż gry: 8 miesięcy ale tą postać mam 6 miesięcy Aktywność: pon.-czw.2-3h, w dni wolne od szkoly+wakacjie 5-6-7h Coś o postaci: Zaczołem grać w lutym, sprzedałem postać w kwietniu ale w sierpniu ją od kupiłem za połowe ceny, postać po 4 hackach Coś o sobie: mieszkam w belchatowie i lubie słuchać hip hopa, Informacje dodatkowe: Best solo : Dragon Best Team : Dragon Lord gg:4437281 Ostatnio edytowany przez Kopek137 - 24-08-2005 o 18:06. |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trujzab/Telomo
Świat: Calmera/Thoria
|
![]() Nick: Trujzab
Lvl: 20 Profesja: knight Skille: 42-sword/40-shielding magic lvl-3 Status konta: facc Staż gry: Roczek albo dwa mijaja ![]() Aktywność: Soboty i Niedziele: Prawie ciagle poza puznymi porami (18.oo-7.oo Coś o postaci: A taka tam, słaba, z dobrym eq, no i sie nudzi, czeka na gildie. Coś o sobie: Moje zycie toczy sie jak slimak w Opolu (wiekszosc powie: o zadupie!). Zaczynam zasrana 6 klase, ale dopiero mnie czeka horror w gimnazjum -.- (kici, kici). To tyle, na luzie ziom, słucham rapu, hip hopa i czasami inna muze, taka na luzie. Informacje dodatkowe: Best solo : Beholder Best Team : Slime -.- - zadko chodze w grupie (nigdy) gg:7865204 mail: zgadnij ^^ Na co zbiera: Na nowe czesci do kompa, i czasem na pykawke (gierke) Na co zbiera w tibi: na cokolwiek lepszego co mam ![]() Fart?: Hehe bylem inna postacia wtedy ktorej juz nie mam, mialem slaby lewel i petalem sie w Kazo jego tunelami, i trafilem se do smoczkow ![]() ![]() Lizustwo: Nie Zlodziej: Tylko jak cos fajnego wyzuca w Depo to biore Noobek: Nigdy Cham: owszem ![]() cos jeszcze ty debilu?: Czemu moja druga polowa nazywa mnie debilem? (bo nim jest ![]() -.- fuck moja glowa (bueheheheheheehe) Dobra, WEZMIECIE MNIE DO GILDI? (z budynkiem) |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
|
![]() Nick: Cieniostwor
![]() Lvl: 20 Profesja: Knight Skille: 51 sword 50 shielding ![]() Status konta: Free account ![]() Staż: Jakies 4miechy ![]() Aktywność: 1-1,5 godzin a czasem 2-4 ![]() Coś o postaci: ... ![]() Coś o sobie: Jestem młody ![]() Info Dodatkowe: Szukam fajnych osób w tibi i myśle że w tej gildi są tacy ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: szczecin/calmera
Imię: Knight of Wariorr
Świat: calmera
Poziom: 22
Skille: 60/57
Poziom mag.: 4
|
![]() szukam gildii
nick : knight of warrior skille 40/35 profesja: knight mlvl 1 lvl 10 Jak narazie mam malo kasy ale jak to knight trzeba zbierac kase i zbierac kase ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Lokacja: Thais,venore
Imię: Master'Mefisto
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Poziom: 25
Skille: 19/21
Poziom mag.: 42
|
![]() Master'Mefisto
19lvl 34mlvl sorcerer 19/21 facc 1rok 5-6godz Moge byc rune makerem Ostatnio edytowany przez Master'Mefisto - 06-01-2006 o 12:32. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2005
|
![]() Rycerz edric
11lev 9mlv sorcerer club fighting 15, axe fighting 14, shielding 14 Free accont 3 miechy 2-4 godz fajnie wygląda ![]() mam 12 lat i chcę poznać fajnych ludzi |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Nick: Zajebisty Drut ;D
Lvl: 11 ( prawie 12) Profesja: Druid Skille: 15/17 Status konta: Facc Staż gry: Od ferii zimowych Aktywność: W weekendy nawet całą noc Coś o postaci: 15 magic leve Coś o sobie: Kocham TIBIE!!!!!!!!!!!!! Informacje dodatkowe: ----------brak---------- |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: zbieram ekipe
![]() |
![]() Ellenhorin
lvl : 55 knight szukam dobrej gildii z porzadnymi graczami i ludzmi .... gram w Tibie od 3 lat ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Nick; Yoma voma
Lvl; 21 Profesja; Druid Skills; 22 mlvl, Volcanicrod, 20 shielding Konto; Free Acount Staż; Długo ale ciągle sie ucze ![]() Aktywność; ok.3-5 [zależy] Postać; dragon shield, steel helmet, plate armor, plate legs, O Mnie; Mam 15 lat, mieszkam w Sosnowcu i mam wiele zainteresowań ale najwiękrzą z nich jest TIBIA. ![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Imię: Dramigh
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 28
Poziom mag.: 30
|
![]() Nick: Eximoron
Lvl: 19 ![]() ![]() Profesja: Knight Skille: Club: 63 | Shielding: 63 | Magic Level: 4 Status konta: FACC (na wiekszym lvl moze kupie PACC Staż gry: jakies 7-8 miesiecy (to nie jest moja pierwsza postac) Aktywność: 2-3 godziny (czasami mam szlabany na kompa ale rzadko) Coś o postaci: Narazie malo expie ale przy expieniu zawsze nosze minimum 6 uhow (expie na zerkach itp. ) Jezeli ktos by chcial dac invita do gildii to pisac na gg : 9368186 (czesto niewidoczny tez wtedy pisac) Ostatnio edytowany przez --::Miloosz::-- - 15-04-2006 o 07:51. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() Nick : Dager Ulisses
Lvl : 20 Profesja : Druid Skille : Mlvl - 19 (wciąż rośnie) Status Konta : Facc Staż Gry : wogule 1,5 rok (a tą z 3 miechy) Aktywność : zależy czasami 3-4 czasami 5-6 Coś o postaci : Apr 15 2006, 22:19:45 CET Killed at Level 18 by a rotworm ![]() ![]() Coś o sobie : Nie ważne Ostatnio edytowany przez Tahrus - 19-04-2006 o 18:39. |
![]() |