|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Chce sorciem 18 level, 32 magiczny jak najszybciej nabić 27 level,czyli 200k xp (monk plx).
Siła moich czarów według kalkuratora z strony głównej: Siła twoich czarów wynosi 132% * Ultimate Healing leczy 330 * Intense Healing leczy od 61 do 123 * Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 26 do 52 * Czarem Great Fire Ball zadajesz obrażenia 44 do 88 (wywaliłem mniej ważne) Tak więc wchodzi w grę tylko HMM, GFB i UH z run. Ilość tych run raczej nei ma dla mnie znaczenia, mam spory zapas. No może troche oplacalność, ale też moge wyjść na starty gdzies z 10k - 20k. Gdzie radzicie expić, może coś z blokerem - da się załatwić? Gdzie mniej więcej, z jakimi runami i w jakich godzinach tak żeby conajmniej 10k/h wychodziło |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm,jak masz blokera i duży zapas HMM'ów to polecam dragi lub GS'y.A solo...hm...może cyclopy,ghostland,guardy (?).W Ghostlandzie sporo się expa na /h wyciąga.Jeżeli nie zależy Ci na loocie to polecam Elf Fortress niedaleko Venore,według mnie rewelacyjny exp (wyciągałem tam 20-30k expa na h) ale loot praktycznie zerowy,nie licząc łuków i longswordów z elfów i ze scoutów.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Solo Guardy jak chesz szybko expic najlepiej ghoulst land ghoule
Z blokierem polecam guardy mss hunt albo na poh na gsy dobrym expo jest jeszcze vampiry ale ta miejscowka dla pacc |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Guardy raczej odpadają na bank. A co do ghoustlandu to w którą dziure sie pakowac i na który poziom mniej więcej?? Czekam na dalesze propozycje.
JESTEM FACC. Ostatnio edytowany przez Diuks - 11-07-2005 o 21:27. Powód: Lekka poprawka tego że jestem FACC dla ślepych |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() bloker:smoki/gs jezeli chcesz to guardy tez moga byc....
samemu:cyce, guardy/soldy, roty na fibuli(bardzo szybki exp!) EDIT: @down czy ty slepy jestes?!-.- napisal ze jest facc
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 11-07-2005 o 21:25. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() Osobiscie to najtem na scarabach wbijam 40k expa/3h(jestem najtem) ale kumpel sorcek mowil ze jesli sie ma oklo 10bp hmmow to mozna tam sorcem tylesamo w bic w czasie niewiele dluzszym. Jest to jedna z wielu opcji dla Ciebie.
Oczywiscie oile masz Premium Account. powodzenia w szybkim expieniu.
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Mi sie wydaje ze mozesz chodzic z invisiblem i czyscic albo fire devile na spike sword quescie albo mino tower z gfb+hmm(wykluczajac mino magi bo one widza :>) albo dsy na poziomie -3 na ghostlandzie(zaraz pod ghoulami) tam exp jest dosc dobry.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Neverland
Imię: Vis'ghar Irae
Świat: Pythera
|
![]() Jeśli jestes odważny
![]() ![]() Vis. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: z kątowni
|
![]() Lepiej by było jakbyś poexpił na rotach, a po zdobyciu dobrego levelu zaczął expić, wtedy będzie dużo bardziej opłacalny exp. No ale jeżeli już to samemu cyce, a z blokerem smoki, gsy.
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam już prawie 22 level. Ale mam problemy z runami - GFB wogule nimom, a HMMy trudno dostać - mam 60k na to ale poprostu nikt nie sprzedaje. Więc myślałem o sumonowaniu jakiś stworków i expie z nimi tylko jakie i gdzie? Najlepiej bylo by gdzieś na powierzchni.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Jest 1 taktyka, bierzesz troche HMMków i bijesz roty (oczywiście z bronią) gdy tylko załaduje Ci się mana na Niewidzialność, żucasz ją i z HMMków wybijasz 3 DSki które zdążyły się już zrespawnować podczas bicia rotów... Niestety cała mana dizie na leczenia i na niewidzialnośc, więc nie robisz runeq... Ale mój qmpel expił tak do 35 lva...
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Starachowice
![]() |
![]() Jak będziesz miał hmmce to idź z jakimś niezłym Knightem na guardy do labiryntu. Tam expią 100 levele na julerze. Tylko uważaj, tam jest niezły hardkor
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() A mógłby ktoś zamieścić mapkę gdzie się repawnują DS'y?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Dylu
Jak bede mieć HMMce.... ale nimo coś ich na rynku a providerze pracują zbyt wolno góra 5 bp HMM na dzień otrzymuje @Venderer Fibula RoX - expiłem tam troszke ale dedłem kick na dsie. DSki spoko brałem nawet bez nie widki poprostu po jednym lurowałem tylko szybko BP się kończyły... @Burakou Poszukaj głowa nie boli jakieś 3-4 dni pisałem w temacie gdzie była cała mapka podziemi z respami... |
![]() |