![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Gdybym wiedzial bym powiedzial :D
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Mythera
Poziom: 70
Skille: wysokie
Poziom mag.: 7
|
![]() Do czego to sluzy?? Wiem ze wypada z 1 z faraonów. Wyglada jak nuta.
nie mam zdjecia :/ @EDITgdyby to bylo potrzebne do Ancient Helmet i lootowano z 1 z Faraona to ciekawe jak czesto by to trzeba bylo lootowac Ostatnio edytowany przez Maximimozo - 23-11-2005 o 14:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
|
![]() jest to czesc potrzebna do zlozenia legendarnego Pharao Sworda
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
LOL! Pharao sworda sie nie sklada tylko sie go lootuje z faraonow i jest jeszcze chyba z jakiegos questa. Sklada sie Ancient helmet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Nie musisz go poprawiac. Nie tak trudno domyslic sie ze chlopak sie pomylil.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
|
![]() srry cos mi sie poplatalo....
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie jest potrzebna ani do złożenia pharao sworda ani do ancient helma!!
Po zebraniu tego itema zostajesz teleportowany do pokoju z częścia helma. Przynajmniej tyle zrozumiałem z wypoiedzi highlvl, którzy się wypowiadali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() DObra wystarczy tego bo bedzie QS
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Haha Dobijają mnie takie nOOby. ahahahah. Zaczyna mnie to denerwowac już Ktoś się ciebie zapyta jak dojść do depo w thais to ty powiesz - nie moge powiedzieć bo QS ponieważ niedaleko jest Dead Archer Quest |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Carlin :)
Stan: Niegrający
Imię: Padme Light
Profesja: Druid
Świat: Shivera
Poziom: 12
Skille: 17/17
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Ta nutka wypada zawsze z jednego z faraonów. Jeśli ją masz po przejściu przez teleport nie wychodzzisz na początek grobbowca tylko do pomieszczenia z częścią h.o.t.a Z każdego faraona wypada coś w tym stylu np. Burning hearth anicent rune crystal arrow i inne. I nie radze sobie tego zostawiać jako rar bo po 24 godzinach się to traci tak jak każdy przedmiot który ma w opisie "Rotting rapidly" czyli szybko gnije.
Mam nadzieje że to nie QS. ![]() Widzicie nie trza być high levelem żeby dużo wiedzieć ![]()
Życie i Moc - Stronka o Star Wars, czyli... opowiadanie, szablony na bloga, avatary, tapety... Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij a zobaczysz!Wszystko by wspaniała Lady Kenobi! Jak dla mnie numer jeden w Polsce! ![]() |
![]() |
![]() |