|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
|
Moze gdzieś w ghostladzie,na bh chodze tylko na darashie[pacc]
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
|
A wczoraj po Thais cyce latały
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zbanowany
|
Po Thais latają cyce dość często a obok Venore GSy bo lurują. A mnie chodzi o miejsce gdzie można na respa poczekać.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
za mostem dwarfów
ale to trohe daleko jak z carlin :O |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
|
wiem że za mostem , i przed mostem też ale mo chodzi obok Carlin a nie obok Kazz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
A mi sie wydaje ze qmpel cie wkrecal, bo ni *uja nie moge sobie skojarzyc gdzie beholder moze byc kolo kaz....no chyba ze chodzi mu o Molts, ale to kolo northport jest
![]()
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
Heh mój kolega nawet w ab widział stone golema jak kogoś gonił wszedł do depo(gosciu)i stone golem przezucil sie na mojego kolege
jebnoł go za 100 iles na sam początek ale zwiał do depo potem jakiś ziom zabił stone golema za 3 hitem![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
Pewnie kumpel sie pomylil i np:
-BH byl zlurowany-ale skad to ja pojecia nie mam ![]() -Byl to czyis summon-o ile sie da, ja sie w tym slabo orientuje (ale co do tych stone golemow to to tez jest mozliwe)-Zabawy CIPow...Pewnie widzial jakiegos na test servie ![]()
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A gdzie jest beho kolo North portu?? ?(
|
|
|
|
#11 |
|
Zbanowany
|
Też jestem ciekawy gdzie?
widze że Seksik to stały klient forum lol |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Fallen Angel
|
Beholdera w carlin nie widziałem.
Cytuj:
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2003
|
Heh a wiec to co mówią wasi kumpel to wszystko jest prawda poniewaz ja wiem gdzie jest ten beholder i gdzie sa stone golemy i to jest bardzo blisko carline
A wiec tak wsytarczy miec 30 lvl i mozecie isc bic i beholdery i stone golemy i kupe innego badziewia przykladowo moge podac GS'y, Dragon Lordy , Zielone Smoczki ,Orc Leedery ,Mumie itd moge wymieniac i wymieniac. Miejsce to znajduje sie na północ od carlin wystaczy wejsc do dziury na 1 poziomie kilka wilków na 2 mase troli a na 3 poziomie mamy juz "Maze Of Lost Soul" heh nie polecam tego zwiedzac nikomu kto ma 30 lvl i niewie co i jak bo prawdopodnie skonczy tak jak ja czyli na spotkani z Dragon Lordem .Labirynt ten jest zagmatwany tak ze jak polazisz chile to ciezko z niego wyjsc a do tego co chwile jakies Orc bezerkery spotykasz ale jesli masz ambicje to mozesz to sobie odkryc i tam mozna ladnie wxpic ja tam osobiscie expilem od 35 do 45 lvl teraz poprostu ejst tam troche nudno jak dla mnie a to juz inna sprawa chodzi tylko o to ze sa tam beholdery a jeden przy samym wejsciu na mols |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
a moze wkleji ktos mapke z tym bh???
![]() Kiedys moim knightem wiedzialem gdzie to jest, ale potem zaczalem bic bh kolo venory i sie zapomnialo:\ plx o szybka odp. (me n00b plx ) |
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja tylko wiem że beholder jest koło kaza.
Nic więcej nie wiem ?( |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ja sie nie spotkałem z bh w carlin ...i nie słyszałem wiec pewnie to bzdura (zapewne )LOL ale tu offtopicow nawaliło ... ten pan sie pyta o bh a nie o lurowanie etc .... :O |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Ja chodziłem w tej jaskini jak miałem 14 lv i teraz wiem tylko ze jest tam duzo rotow , amazonki na pól-zach, troli w cholere, wilki, ale nie mam pojęcia gdzie jest zejscie na niższy poziom. Całą mape mam odkrytą ,w tamtym miejscu, chyba zebym cos przegapił, jak ktoś z trimery wie gdzie to jest chętnie zaglądne!!
![]() |
|