|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() roty/larvy*
roty na fibuli/darashia larvy na ank a i nie chodzil bym na twoim miejscu z tym eq
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() lol, jesli to prawda to gratz stuffu ;P tak czy siak - na Twoim miejscu raczej zachowalbym te runy do ~27+ lvlu, wtedy guardy, dragi z summonami. tak to raczej dla sportu mozesz wybrac sie z blokerem na dragi czy gsy. aha no i powiedz - pacc czy facc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Jesli nie szkoda ci tych run i są wśród nich hmmy, to radze ci zakupic b robe i isc na poh na cyclopy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Dla mnie to jest przykład, że może po tym update Tibia stanie się normalna. A w ogóle to jest poradnik dla sorcków. Ostatnio edytowany przez Andrea - 09-08-2005 o 00:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Krobia
![]() |
![]() Mam na Thori 33 master Sorca gram tam około 2 tygodnie. Wedlug mnie najlepiej expic na Rotach na dara. POwyzej 27 levelu no to tak do 33 Scarab 3 poziom. i Zas są 2 miejsca do wyboru Guad albo Dragi tu i ttu szybki Exp. ALe na dragi nie polecam za bardzo ryzykowne na takich lv.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |