|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() W sierpniu spotkanie w Warszawie, co do dokładniejszej daty będzie podane później, Superman ma gdzieś wysłać rodziców i można u niego nocować. Jest już zaplanowane, że ja na podłodze, Gewof z Danonką na jednym łóżku. Superman z pewnością udostępni wszystkim nocleg u siebie, więc nie ma obaw. Vall powiedział, że przyjedzie jak nie będzie żadnych ryjów. Nie wiem o co mu chodzi, ale przyjedzie. Superman mówił, że May może wpaść. Myślimy nad zaproszeniem ekipy z Głuchołaz (Drom, MatKus i Oxy). Kaldowi jak się będzie chciało wywalić kase na pociąg to również dołączy. Liczymy na to, że Gewof namówi Gonzka. Dobo i Parys oczywiście mieszkają w Warszawie więc chcąc nie chcąc muszą wpaść. Hoomik prawdopodobnie jak Kald przyjedzie sam się nie powstrzyma i czym prędzej dołączy. Dwimenor również wyjawił chęć przybycia. To wszyscy?
Będę edytował listę, patrząc na reakcje ludzi z #tibia.pl. Aha bardzo chcielibyśmy aby pojawili się slonik i Koronowany Rycek. Co do miejsca spotkania jeszcze będzie dokładnie podane i proponuje jak już tam będziemy skupiać się wokół mnie, na sobie będę miał koszulkę Raula, więc łatwo mnie będzie zobaczyć.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 03-07-2005 o 15:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Zdolalem juz to gdzie indziej napisac..
Pojade, jesli sily wyzsze* sie zgodza. Mam tylko 14 lat ![]() *rodzice :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Tak jak powiedział Raul, zapewniem nocleg na dworcu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() rezerwuje pierwszo laweczke od sciany, na dworcu wschodnim, lub centrum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obie są zajęte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Pewnie, ze wpadne... A na jakim dworcu nocleg? ;Centralny, wschodni czy jeszce inny? ;p
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() druga polowa sierpnia i styka. 2.08 mam urodziny, z kasa nie bedzie najmniejszych problemow. Rodzice tez pewnie dadza sie namowic, tylko musi byc nocleg zapewniony w 100%, bez zadnych manian i farmazonow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Jak Drom pojedzie, to ja tez moge, sam nie bede podrozowal przez pol Polski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Mnie styka, moge pojawic sie z Taliboyem jesli nasi starzy sie zgodza na pociąg... A spac, mozna nawet w garazu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jeśli ktoś mnie będzie chciał to pojade
![]() Raczej nie będzie problemu z pozwoleniem...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://sirdel.webd.pl/soldat/forum/i...0&min=0&num=15
Zobaczcie sobie - zorganizowali zjazd grających w Soldata i jakoś nikt nie myślał o noclegu. Przyjechali, spotkali się i pojechali. A wy wszyscy chcecie się wbijać do mnie... Macie przecież jeszcze Parysa, Dobo, Maya, Valla i innych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm jak Klimmek pojedzie, to też właściwie mogę się wybrać, ale tylko z noclegiem.
PS: Klimek, znasz Taliboya z RL? Jak tak, to kto to?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Heh cos mi mowi ze to nie wypali
![]() Ostatnio edytowany przez misio15 - 03-07-2005 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu
|
![]() W Sierpniu jade na 2 dni do kumpla z Tibi jak bedzie taki sam termin to wpadne...
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() A czy karze Ci ktoś zak*****ć 700km aby pogadać godzinke i wracać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @hoomik Też nie będe jechać przez całą Polske zeby pare godzin pogadać i znowu 10h jechać pociągiem. @kaczi Taliboy to mój kumpel z browara i z podstawówki jeszcze. ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja z chęcią bym przyjechał... pewnie też bym mógł, ale nie wiem czy bym pasował do towarzycha... tam większość to modkowie i admini...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Co do wpadniecia to ja z chęcia;] 18 wyjeżdżam do wawy i siedze do końca wakacji ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak jest juz zjazd na mazowszu to dla starszej elity... Zrzadzenie losu ;/ Mam tylko 150 km do w-wy, ale za starzy ludzie :/ Jeszcze mnie zgwalca czy cus(dziecko w sieci) <j/k>