![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() Nie ma czegos takiego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() znowu pytanie na temat super rate item... powiem krótko, nie bedziesz miał tego w ręce
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
kurde, dlaczego niszczysz ludziom marzenia? ![]() btw. podobno ktoś już to ma na jakiś starszych światach.
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Takie coś na pewno istnieje, ale jest rzadrze od silver mace który kosztuje koło 100k i ma go niewielu grzczy, że nie powiem o gold mace który mają tylko najlepsi i chyba nikt na tym forum nawet go n ie widział
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możesz jeszcze raz poprawnie napisać to co chciałeś wyrazić w tym zdaniu? Ponieważ przez interpunkcję i składnie nie tylko ja nie jestem w stanie zrozumieć Twojego przekazu.
[/quote] EEE chodzi ci o przecinek wiesz dosyc szybko pisze na klaw i to przez przypadek natomiast jesli to nie to to ja nie wiem o co ci chodzi (o co ci chodzi?o nic nie chodzi tylko ludzi prawdziwych jakby mniej!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Takie rare-itemy maja tylko najlepsi i tak ma pozostac. Questy sa niewyobrazalnie trudno(gratz dla toresow) i jak ktos ma taki itemik to jest po prostu wielki. Narazie to sobie wtajemniczony mozesz pomarzyc ale za jakis czas...
![]() |
#12 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Buuuuu
|
![]() re: Osoba co twierdzi ze zna quest z Golden Mace
Jak by byla gdzies dostepna Golden/silver Mace to by ktorys high lvl na Secura juz tym chwalil (tym bardziej ze sporu u nas club fighterow wsrod elity), a skoro sie nie chwala to znaczy ze albo quest jest niebotycznie trudny, albo nie mozna zdobyc takiego przedmiotu. Co do silver mace to podobno quest z nia jest... tylko tyle ze po drodze jest magic wall ![]() Jeszcze wracajac do tego ile jest silver/gold mace w calej tibi: Podobno silver mace wystepuje w kilku egzemplarzach (slyszalem rozne plotki, od 1 do kilkunastu), golden mace wyciagneli z spr tibia dosyc niedawno (zdaje sie przy grodniowym update), wiec jesli mial bym zgadywac to bedzie to przedmiot wprowadzony wkrodce dla rownowagi do magic sword i stone cutter axe. Tak wiec mozemy sie spodziewac statystyk w okolicach 40-50 ataku i 25-40 obrony. Ps. Caly ostatni paragraf jest gdybaniem popartym jedynie plotkami i logicznymi domyslami wiec prosze nie brac niczego z niego jako pewniaka.
![]() |
#14 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Skoro silver mace jest takim rarkiem to albo nie ma golden mace, albo jest to rar pokroju MagicLongsworda.
Jak mówił Gremlin- na pewno teraz zostanie dodany jakiś club dla równowagi. To było trochę bezsensu. Potężny sword, potężny axe, a club śłabiutki :/ Niestety :/ I jeszcze jedno Cytuj:
![]() k (małe) - tysiąc M (duże) - milion G (duże) - miliard Więc proszę cie nie pisze rzeczy w stylu kk, bo to bez sensu- trzymaj się ogólnoprzyjętej etykiety ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() No więc chodzą różne pogłoski o tych dwóch przedmiotach.
Z tego co mi wiadomo "Silver Mace" jest prezętem w jednym queście(zasady wiec "Ani mru mru" ![]() Co do jej statystyk to na teście było kilka wersji(podałbym linka do forum na tibia.de gdzie są SS ale mam mało czasu i szukać mi sie nie chce) - 40/35 - 35/32 Teraz Golden Mace. Jak mówił egg takowy przedmiot posiada jeden człowiek na Novie czy bodajże Antice(tu równierz jest SS na tibia.de "ale jak wyżej" ) Z tego co się dowiedziałem to jest to nagroda w queście który został dodany od ostatniego update. I tyle co moge powiedzieć to quest jest od 80+ ![]() Co do statystyk tej broni to nic jeszcze nie widziałem i nie słyszałem.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Del'Toro zbieraja ekipe na quest z Golden Mace.Z tego co wyczytalem na roznych forach to jedyne co jest pewne to , ze wymagany jest 80+ level
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Zreszta jest to kompletnie obojetne jak to się napisze.Byle ludzie wiedzieli o co ci chodzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Skori jez ten temat to chcial bym sie dowiedziec ile to ma ataku i obrony?
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|