|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uuuuu....przez 2 dni tu nie wchodziłem i w tym dziale tak tu nudno...
Więc...jak widać w nazwie tematu...mam kilka pytań. 1. Występują u mnie problemy z forum i Tibia.pl: ![]() Problem staje sie coraz częstszy a na forum nie widać żeby dużo osób było na tej stronie. Czemu sie tak dzieje? 2. Czy można jakoś...powiem to swoimi słowami. Mam tu takie śmieszne momenty polityczne. I chciałbym żebyście sobie posłuchali...czy można jakoś na jakiejś stronie zapisać czy coś w tym stylu? No...może kilka to nie jest ale to główne pytania...jeszcze na zachęte. Chcesz walnąć z liścia Romanowi Giertychowi? Masz okazje. www.per.ry.pl/swfy/monk.swf . Wiem że to na przyklejony temat...(w nawiasie - mój rekord 702 km/godzinem ![]() Jeśli sie coś komuś nie podoba...albo niech wyjdzie z tego tematu albo coś zmienie.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Co do 1 jest to z przyczyn technicznych, czasami jak jest za duzo osob online to sie s3rw3r wywala.
Edit: Moze trwaja jakies prace nad s3rw3rami.
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 01-10-2005 o 00:02. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Usuneli" Hmmm...jak będzie wiadomo why sie tak dzieje wykasuje z posta. A tak propo...Edytuj...czasem nie pomaga. Bo nie często ludzie na to patrzą.
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() 1. Podobne problemy czasem się zdarzają i MatKus już to tłumaczył kilka razy, dlatego wszelkie takie tematy znikają.
2. -> przyklejony temat