| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  04-11-2005, 19:04 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 10 2005 Lokacja: Polska Wiek: 18 Posty: 92 Stan: Aktywny Gracz Imię: ****** Pal Profesja: Paladin Gildia: nie mam Świat: Berylia Poziom: 11 Skille: 40 dist Poziom mag.: 3   |  Mój nowy fake story. A więc zaczynam. Prolog: Pewnego dnia, gdy 3 najszlachetniejsze ray postanowily zawrzeć pokuj.  Gdy narada się skończyła i już wracali...  W więzieniu spotkali laskę.  Postanowili opuścić więzienie.  Gdy uciekali...  Co? Arida potrafi czarować?  Proszę o komenty. | 
|   |   | 
|  | 
|  04-11-2005, 20:40 | #2 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 08 2005 Posty: 193 |   1.troche pustawo 2.Orkowie (NIE orki, orki macie w oceanie!!!) to standard. narazie wstrzymam się z oceną 
				__________________ (\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj: 
 http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 | |
|   |   | 
|  05-11-2005, 11:01 | #3 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 08 2005 Lokacja: Śrem Posty: 2,539 |   czy ja wiem czy elfy sa rasa glowna?niby w moim faku sa ale juz wolalbym owady lub giganci (cyce etc.) nieumarli ale takie se pusto sryy za chaotyczna wypowiedz 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|   |   |