|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Czemu Ty się własciwie dziwisz? Obrażasz innych forumowiczów, spamujesz postami i piszesz posty nie wnoszące nic do tematu! I to nie zważając na prośby i groźby moderatorów!
![]() No comment!
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Jeżeli dostałeś bana to znaczy, że cię tu nie chcą
![]() Więc po co wracasz z nowym nickiem, ładujesz się przez okno bo wyleciałeś przez drzwi i zakładasz kolejny idiotyczny temat, w którym zadajesz kolejne debilne pytanie ????????? Forum nie należy tylko do cibie, nikt nie zakłada tu tematów typu: "czy ładnie mi w brązowym" albo "czy jestem miły". To samo tyczy się tego tematu. nie wypowiem się już tu więcej, bo to co robisz jest żałosne ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() omg
Nie zabardzo rozumiem Twojej autooceny i interpretacji swojego zachowania. W Twojej wypowiedzi widzę wiele ironi i samokrytycyzmu. To zbija mnie z tropu i nie pozwala oceniać Twojego charakteru. Trudno mi jest zrozumieć Twój pierwszy post w tym temacie. To ma być śmieszne? Może chcesz nas dalej obrażać? Szczerze mówiąc usatysfakcjonowany byłbym, jakgdybyś rozwinął swoją wypowiedź. Z góry dziękuje ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mówcie, że nabijam post (bo ten temat wygląda na taki do nabijania) bo chciałem tylko wyrazić opinię na temat duwafa1.
Jeżeli znowu powrócił on na forum i dalej nawala "lolowe" texty to jaki sens ma zwykły ban ? Za każdym razem będzie to samo. Chyba, że się poprawi - każdemu trzeba dać 2-gą szansę. Zobaczymy jak będzie się sprawował - w razie czego proponuję ban na IP.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Nah. Ty przecież jesteś polaczkiem. Ty ? Ban ? Nieeeee.....Ty zasługujesz jedynie na bana na IP...nic pozatym. Naprawdę !
![]()
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2004
|
![]() 1. Sljt dziekuje .!!
![]() 2. To oni mnie pierwsi obrazali !!! ![]() 3.Naprawde ladnie mi w brazowym i jestem mily !!! ![]() 4.Sam jestes ironicczny !! ![]() a pozatym lubie jajecznice i jaja |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
A więc: Nie napisałem, że jesteś ironiczny, tylko napisałem, że takowa jest Twoja wypowiedź. Może nie wiesz co oznacza słowo "ironia"? Tak więc jest to ukryta drwina czy złośliwość zawarta w wypowiedzi pozornie aprobującej. Może i się myle, lecz podkreślam jeszcze raz, że nie pisałem o Tobie tylko o Twojej wypowiedzi. P.S. Mam nadzieję, że juz się poprawisz i nie będziesz zaśmiecać forum ![]()