| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  01-12-2005, 19:33 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2005 Posty: 110 Profesja: Elite Knight Świat: Refugia |  Test server? Dzisiaj logujac sie do tibi przypadkiem miałem zaznaczone Test Server Login no i pokazał mi sie dziwny komunikat:  Sorry This server is private and you have not been invited to play on it. Pod spodem fota:  EDIT: Dla nierozumiejacych pytania  -.- Ja sie pytam czy to jest TEST SERVER? Ostatnio edytowany przez Zarandiel - 01-12-2005 o 20:02. | 
|   | 
|  | 
|  01-12-2005, 20:00 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 11 2004 Lokacja: Siedlce Wiek: 37 Posty: 472 Stan: Aktywny Gracz Imię: Niat Luza Profesja: Elite Knight Świat: Harmonia Poziom: 89 Skille: 78/76 Poziom mag.: 7 |   nie mozesz bo jestes zwyklym graczem w tym momencie tylko tutorzy i senior tutorzy i gmy wbic sie jak chcesz zobaczyc co sie dzieje to zdaj test na tutora 
				__________________ [Harmonia] Niat Luza's Thread. who | grep -i blonde | date; cd~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep | 
|   |