|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
![]() |
![]() Ja moim palkiem 21lvl 67/50 z drag shield, p- set, crown helm, l-boots, scraft dawałem rade, ale jak podeszło 2 ziomali to trzeba sie było liczyć ze stratami uh... hity we mnie do 80 na full atak.
Według mnie jednak bardziej się opłaca z kuszą... PS. Na guardach byłem tylko kilka razy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Hmmm z biciem problemu nie będzie, z wejściem do kopalni będzie. Komitet powitalny w postaci 1 guarda i 4 soldierów może być problemem. Warto do uhów dorzucić gfb albo przynajmniej fb. Ogólnie opłaca się bardzo. Nawet ze stratą uhów. Przy okazji darmowy trening sheilda
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() JA na Twoim miejscu nie ryzykowałbym pójścia na guardy ze spearami. Nie daj Boże załapiesz lage albo innego grzyba i co?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Jeśli chodzi o laggi to lepiej z tarczo ale ja nienawidze podnosić spirów. Na guardy jeszcze nie chodzei za szybko nie mam zamiaru narazie cyklopy, cyklopy, cyklopy...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Guardy najsilniejsze nie sa. Uwazam ze ze spirami isc na nie to dobry pomysl, ale wez duzo, bo jak przyjdzie sie ewakuowac nie bedziesz mial czym rzucac.
> A mi sie nie chce trenic i mam skille o 20 nizsze od twoich ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Hmmm...wg mnie nie jest to najlepszy pomysł...no chyba że znasz miejscówke gdzie da sie je lać pojedynczo...guardy, są silne nawet dla knightów..ze skillami nieco wyższymi od ciebie, a ci "zazwyczaj" mają lepszy eq..
twój wybór, ja nie polecam...ale sprawdzić możesz, 3msie |
![]() |
![]() |