|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Hmm ja mam taka propozycje: może trochę śmieszna ale... Bardzo chcialbym miec pacc ale nie stety czasami żal mi jest wydać ok. 100zl na 3 miesiac e tylko a czasami po prostu nie mam na to kasy :/ ale nasuneła mi sie myśl
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Chyba sobie żartujesz 15zł za 2 miesiace? To kupujac na 4 miesiace oszczedzasz 60 zł i masz 1 miech pacca wiecej w stosunku do normalnie kupionego pacca na 3 miesiace
![]()
#4 |
Nikt ważny
|
![]() biba.com <- ROTFL!!
a co do pacca sms-em, to nie masz pojęcia o co chodzi. Wyszło by cię to Znacznie drożej, niż pujście na poczte i wypełnienie zlecenia przelewu.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie. Przecież nie cała kasa którą władujesz w smsa idzie do odbiorcy. Poza tym taaak 90zł za 3 miesiące, a 15zł za 2. Pasi? Mi nie.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() jak byś kupił pacca na np. 1 miech za 30 zł. sms-em to dodatkowo musiałbyś zapłaćić sieciom komorkowym
![]() moge dać taki przykład z innej gry : za 10zl. sms-em dostaje 25 dni grania ![]() a za 10 złotych przelewem pocztowym ( + 2,50zl) moge grac przez 65 dni ![]() ![]() za sms dostaje sie mniej bo tylko mały procent tych 10 złotych idzie do autora gry ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Bosal:
Nie wiem co knujesz, ale z tego co wiem obecnie jak wspomagasz tibia.pl to połowa kasy tylko trafia do miejsca rpzeznaczenia. Czyliw przeliczneiu - tak luzem z 180zł za PACCa na 3 miechy...
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() chodzilo mi o 15zł za 2 tygodnie a nie miesiace...sorki
mi to obojetne czy na poczte czy przez sms ale byle by bylo np: za 30zl za miesiac a jak zaplace za to to już nie jest wielki problem |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pamiętaj tlyko, że to nie tibia.pl ustala ceny i trwanie PACCa, tlyko CIPsoft
#11 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Pacc na 3 miesiace, jesli mialby byc placony smsami to kosztowalby okolo 200zl.
Wiec zapomnij. |
![]() |