|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() W venore som życzliwi ludzie,malo PK i akuratne potworki czyli po kolei:trolle,roty,amki i tak se mozesz do 16 lvla na amkach.Wiec na poczontek venore najlepsze i rządzi!!
![]()
![]() |
#3 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Była większa sonda o tym.
wejdź na www.tibia.pl, zjedź na dół i przejzyj starsze dondy. Była taka z pytaniem "w jakim mieście mieszkasz"
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() A czemu w tej sondzie nie uwzględniliście Ab'Dendriel czy Kazordoon? Bardzo miłe miejsca. Carlin jest chyba najgorsze, drugie najgorsze to Thais. Ja mieszkam w Venore i Ab'Dendriel. Chyba najlepsze miasta (Kaz też jest milusie)
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Mieszkalem w Thais (3 razy PK), tylko jak wyszedlem ze świątyni, Carlin (2 razy PK), na rybach daleko od depo. Teraz mam nową postać mieszkam w Kaz i niekt mnie nie ruszył... 8)
A i tak sie przeprowazde do Ab'Dendriel (tylko jak ?( ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() Ja tez chciał bym sie dowiedziec do jakiego mista warto miasta isc ............!!!!
HELP ME :rolleyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Blood-Rain: nie wiesz ja zmiena sie rezydencje ?? Jesli tak to idziesz do ab znajdujesz tam portal wchodzisz do niego i gotowe.
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() mało pk, nieskończona (
![]() Potem można zaglębiając się spotkać mino guarda, wchdząc na mury mino archera i huntera, a jak komuś brakuje wrażeń to i zerki sie znajdą. Myślę żę do 20 lvl nie można narzekać (knightem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() ja tez radze ab'dendriel... a tak w ogole to czemu ten temat ma 3 gwiazdki ??? ?(
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ab'dendriel moze byc. Ale tam chyba najczesciej jest zadyma obok depo. Radze Wam tam isc tylko dlatego, ze tam trolli duzo i mozna spokojnie expowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Według mnie Ab tesh jest bardzo dobre, miałem kilka postaci to tam było fajniej..choć i tak mnie pk spotkał jakiś to i tak mi się podoba, pełno polaków (tamten pk tesh :/ )..i jest dość spokojnie, łatwo poexpić na początek..można zarobić...i stwierdzam że mnie koło depot nic nigdy nie ukradli a w carlin...od razu!!!!
- przy okazji, żeby przenieść się do ab wystarczy wejść do wnętrza Labiryntu z boku miasta, w samym środku będzie portal, jak wejdziesz do niego to się przeprowadzasz do ab ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
![]() AB'dedrien jest najlepsze mało PK dużo polaków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() Polecam Ab chocaz od czasu do czasu mozna spotkac PK ale wystarczy krzyknac Help i biec do depo i zaraz zleci sie kilku gosci gotowych Pk potrzaskac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Ab...ostatnio kumpel mi przeszedl rooka i od razu tam poszedlem...duzo high-lvl...pk w ab to samobojca...ostatnio pokazal sie taki...pseudo pk...mumopifo...14 lvl knight...zaatakowal mojego druida...moze ze 5 minut zyl...zawolalem dwa razy ,,Mumopifo is PK" i zlecialo sie kilku calkiem niezlych pallow i dwa knighty i gostek polegl...widac mu sie znudzilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() Zgadzam sie Pk w ab to samobujcy chociaz spotkalem tam ostatnio pk i nawet zabil jedna osoba
![]() Ale potem ganiali za nim chlopaki z KG ![]() ![]() ![]() Ale tez mozna spotkac pk niedaleko ab po drodze do Carlina !!!!!!!!!!!!!!!! trzeba dzies chodzic kupowac czary? 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
|
![]() Mieszkam w Carlin. Fajne miasto, sklepy, duze depo. A w jaskini czaja sie bugi i spidery. Nizej sa Rotworny. W Carlin mieszkam od 2 dni chyba.
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2003
|
![]() Jestem nowy w Tibi... i mam takie pytanko do tego ad (czy jakos tak) to miasto jak moshna sie dostac? prosze o dokladny opis
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Według mnie ab jest najlepsze choć sam mieszkam w carlin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Thias to miejsce dla wysoooooookich lvli więc nie radze co do tego ile razy i gdzie mnie pekneli to 5 x carlin chociaż tam nie mieszkam od dawnaaaa. Carlin to miasto NOOBów więc jeśli nie chcesz być odraznay to najlepsze miasto to Ab spokojne duzo polaków i dobre ceny do sprzedawania lootu. Venore- miasto tętni życiem ale co jak co na danubi zaaaa dużo pk jak na moje lvle ale może kiedyś sie tam znajde. Jeśli masz pacc ponieważ zaliczyłeś edron to najlepiej odrazu tam idź. Kazz jakoś mi sie tam nie podoba ale może kiedyś tam będe. A teraz najważniejsza rada: przeprowadź się tam gdzie masz chociaż paru zaufanych kumpli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki za odpowiedz ale nadal nie uslyszalem odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |