|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Mam w planie zorganizowanie w tibii imprezke urodzinową. Prosze więc o rady skąd można wziąśc w tibii alkohol, gdzie mozna znalezc jakies dobre miejsce na imprezke itd. Screeny i dużo rad mile widziane
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() zalezy powiedz mi jakie miasto to powiem ci gdzie wziac Piwko i WInko a najlepiej jest robic imprezy w GH wpuszczas zkumpli winko lezy piwko i owocki ale trzeba miec GH napisz tylko jakie miasto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Obecnie mieszkam w Thais, ale moge miasto zmienić
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() najlepij jest w carlin alkohol jest w beczkach na dachu obok dp a pomieszczenie jest bardzo dobre z wilekim stolem i krzeslami powyzej gdzie chodzi krolowa carlin (trzeba wejsc po shodach obok ktorych ona chodzi)
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Jak dla mnie najlepije jest miec duzo gh wpuszczsz kumpli i zaden noob ci nie ukradnie fooda a w AB piwko i winko jest w beczkach na poczcie na gorze zaltw gh od kumpla albo cos i bedzie loozik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() W AB na samym dole...
tak jak sięidzie na trole tylko że oidzesz na sam doł.. A piwko i winko to jużwies żena poczcie...