|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() no wlasnie. Wiem ze jest granica w zabojstwach:
1 dzien - 3 tydzien - 5 miech - 10 czy jakos tak ale przeczytalem ze tylko nieuzasadnione ?( pierwsze slysze o takim czyms, wiem ze jak zlodziej to ulac i juz ale zawsze sie sam ograniczalem (maalo zabijam - chyba tylko pk) jak mam zglosic ze zabilem dla zesty albo zlodzieja ?? ?( jak co to szukalem ale nie znalazlem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() nieuzasadnione to znaczy na osobach bez skulla.
a PK jest każdy kto zabija dla zabawy. Wielu hi leveli ma potem REd skulla bo maja pełno porachunków, itd. a zawsze coś się uzbiera
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Jak ktos Ci cos ukradl czy cos do zlgos to do gm.A nie zabijasz bo wtedy jestes Pk.I mozesz dostac bana jesli zabijesz iles tam osob w taki sposob.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale jak zglose i bede mial to szczescie ze ktos mi odpwie co mi sie jeszcze NIGDY! nie zdarzylo to bede go mugl ulac ?? co sie z nim stanie ?? ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Mnie jaks ktos cos kradnie odrazu leci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak mi gosciu cos ukradnie i jest slabszy to ma deada (jezeli ma silnych kolegow to wtedy ja mam problem) a jezeli jest silniejsze to sie nic nie odzywam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jak jestes pk i ktos cie zaczy lac i ty go zabijasz w samoobronie to masz morderstwo (złe) czy zabojstwo (dobre) ?? i czy to ci przeluza czache ??
![]() za ile mordow jest ban ?? ?( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Buuuuu
|
![]() Pierwszy powazny blad to mowienie ze zabicie kogos w samoobronie to nie PK. PK (player killing) czyli w bezposrednim tlumaczeniu zabijanie graczy, motywy sie nie licza.
re: Limit do bana Zdaje sie podwojenie killow = 30 dni bana po wylogowaniu, a 3-4 razy limit rowna sie kick od razu i ban. Pozaym jesli nie jestes high lvl (80-90+) i nie masz kolegow w mocnej gildi to red skull oznacza dla ciebie miesieczna przerwe od grania (KAZDY moze bic red skulla bez konsekfencji ze strony GM/gry). Cytuj:
GM nie moze interweniowac w przypadku kradzierzy!!!! Ile razy trzeba to powtarzac? re: Up Jesli zacznie cie lac a ty nie miales zadnej czaszki to mozesz go zabic (bo ma biala czaszke) bez konsekfencji poza 15 minutami PZ lock.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() To ja sie dopne:
Ile razy mozna zabijac wciagu dnia,tygodnia ,miesiaca ,żeby nie dostac red skulla , a ile żeby dostać.Słyszałem ,ża 12 zabójstw w ciągu miecha to ban -czy to prawda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gremlin spoko ale mi chodzi o to ze jak masz red skula (jeden dzien do konca) i idziesz przez misto i zaczyna Cie lac 5 gosci a ty ich zabijacz to masz dalej jeden dzien do konca skula czy 30 ?? Ban jest na postac czy konto ? ?(
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() a ja jeszcze sie zapytam od ilu zabojstw w party ma sie red skulla? (jesli sie ma) bo widzialaem kolesia knighta na 20 lvlu jakis noobw pod venore wciagal ze niby szielding chcial cxwiczyc i ich zabijalw party a pozniej mial red skulla...
|
![]() |
![]() |