|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Wiec tak jestem knight 14 lvl skile 46/44 longsword , scale amrmor . soldier helmet , brass legs nad dwarf shield . Jestem w miescie krasnnoludów gdzie warto isc zeby szybko kase natrzepac dziekuje za poswiecony czas
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Witam kolegę rycerza ...........
![]() Idz na krasnale i roty do kopalni ... pierwsze dwa poziomy.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() ELLO!!Tak jak kolega wyrzej :rolleyes: ...koniecznie wbijaj sie do kopalni!!Jak chce Ci sie isc taki kawal
![]() ![]() PS.My Rycerze musimy sobie pomagac... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
![]() |
![]() Jeśli ci się bardzo chce to możesz też podreptać na przystań na północny-zachód od Carlin, stamtąd można popłynąć naprzykład na foldę
![]() ![]() PS. Jeśli chodzi o kasę to tam można bardzo szybko się wzbogacić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() jak ci sie chce do zajdz na fibule lewa strona to tylko roty ,roty,roty ,roty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Dokladnie idz na fibule jest tam baaaardzo duzo rotów i bardzo szybki respawn, trzeba wiedziec gdzie sa dsy i omijac te miejsca ale ktos czasami moze zlurowac dsa
Niestety trzeba kupic tam klucz za 800GP Jesli idziesz na folde pamietaj aby nigdy nie isc na 3 poziom tam gdzie lawa Spotkalem tam fire elementale Mozesz tez isc do gor trollich kolo Thais jest tam duzo trolli (jak nazwaa mowi) ale sa tez orcy, orc warriory, rotwormy, jeden slim, scorpiony....