|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Tutaj wyrażamy swoje opinie na temat nowego filmu opartego na kultowej grze Silent Hill,który od niedawna widnieje na ekranach kin. Sam osobiście przed chwilą wróciłem z kina,i muszę przyznać że film jest b.dobry,aczkolwiek są momenty które przynudzały.Pięknie zaprojektowane lokacje,efekty specjalne oraz doskonałe dźwięki tworzyły klimat jakiego dawno.Hmm. Być może nigdy w historii filmu nie widziałem. Ciekawie stworzone,przerażające potwory nie jednego widza przygniatały do fotela(jak niezrozumiałe to wybaczcie,niewidziałem jak napisać :S). Fabuła filmu była ciekawa i poniekąt potrafiła zamotać. Dałbym mu ocenę 8.5/10 ,według mnie przebija Resident evil. A jakie jest wasze zdanie?
Edit UWAGA: No i oczywiście bez zdradzania fabuły, co gdzie było etc.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 26-05-2006 o 19:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Film ogladalem wczoraj...Fabuła filmu byla podobna do gry lecz troche zmieniona...Klimat filmu byl naprawde piekny...Nawet w kilku miejscach bylem niezle przerazony
![]() Ogólna ocena to 9/1o Oczywiscie ze Sillent Hill lepszy od Resident Evil...Tak samo jak gra.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ja tylko przewiduje, że to będzie kolejna produkcja, z której będzie się można raczej pośmiać. Chciałbym się mylić, za jakiś czas się przejdę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() na razie widzialem trailer, zapowiada sie niezle imo... Az mi ulzylo jak spojrzalem na rezysera i NIE zobaczylem tam napisu "Uwe Boll"... starczy ze spie*dolil Alone... i Dooma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Zgadnij xD
Stan: Niegrający
Gildia: Radio Maryja
Świat: Noobera
Poziom: Omg
Skille: Wtf?
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() A ja nie wiem ^o^ Tzn. obejże se jak fhilip ściągnie, znająć życie to ta dziewczynka co ją zaadoptowali to pewnie:
a) Córka Szatana b)Upadły Anioł c)Moczarka Kanadyjska d)Mandaryna Wiśniewska albo córka czarownicy. Ale zapowiada sie ciekawie, fajnie by było gdyby były potwory z rękami wszytymi pod skóre ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() wlasnie mialem zaczac sciagac ten film
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() tylko nie rozumiem dlaczego w roli głównej obsadzili kobiete zamiast faceta (Tak jak było w grze)
Jak coś to niestety nie ogladałem filmu jeszcze i STRASZNIE nadtym ubolewam Ale jutro juz musze iść jako zagorzały fan SH ![]()
![]() |