|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Czy ktos juz byl na nich ?? Moze jakas taktyka dla knighta ?? Wybieram sie tam 1 raz i raczej troche sie boje. Nie wiem czy na 74lvl dam rade. Chcialbym wiedziec ile mozliwie uh idzie na jednego. Jak duzo jest ich w 1 respie. Czy mocno ryja hp. Jak czesty jest z nich loot.
Z gory dzienks za odpowiedzi. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otóż ja w etj chwili skiluje w helgate razem z kumplem.
On co jakiś czas...bierze w łape d -landce (46lvl 78/78 skile) i myka na elderka :0 najgrzej kiedy rzywołuje te gówienka ![]() ![]() (jesli chcesz mzoesz na poczatku uzywac ringa wzmacniajacego ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elder Beholdery to potwory, da których nie da sie expić!
Jak jesteś knightem, zanim do nich podbiegniesz, on cię sparaliżuje z 5 razy, do tego przywołuje pełno tych gówien typu crypt shambler itp.Atakuje nawet do 100hp, lott z niego to beholder helmet 7defa. Występuje on oczywiście w Hellgate ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() To gdzie wystepuje to wiem .. Tyle ze wczesniej nie mialem odwagi zajsc tam (zreszta musze i tak wydac kase na klucz to HG).
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Expic sie nie da ale huncic tak. Bloker praktycze nie blokuje tylko stoji w miejscu i sie uha, zaraz za nim stoji Sorcerer/Druid/Pal, i wali na odleglosc, jezeli pall to bolty i explo jezeli sorc/druid to tylko explo. Sadze ze chcesz na nie isc tylko po beho helmet, ale on nie czesto sie zdaza i jest to zwykle waste
![]() |
![]() |
![]() |