|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
|
![]() Akcja toczy sie zaraz po wielkiej wojnie miedzy orkami a elfami, krasnoludami i ludzmi.
Do wielkich Orc Great Shaman powraca ich szpieg ![]() Wielcy Orc Great Shaman wyszli ze swego palacu gdzie wielu Orc Warlord mialo infirmacje ![]() Orc Great Shaman wybuchli gniewem (postanowili wykorzystac swoje zaczarowane ich magia Magic Throwing Knife'y) ![]() To narazie tyle mam nadzieje ze sie spodoba (w przeciwienstwie do mojej pierwszej pracy z napisami do dupy) bede robil dalsza czesc. (Zwiastun rozpocznie sie walka z wscibskimi krasnoludami) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
Stan: Niegrający
|
![]() Schowaj sie, bo cie ktos zbluzga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli komus sie cos nie podoba (chocby sam ja) to powiedzcie to bo pozniej siedze i mysle co trzeba poprawic zamiast opracowac cos co spodoba sie innym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Niby czemu ma sie schowac? Sa dobrze wklejone, tylko jedna rzecz... Orc Warlord sa silniejsi od Shamanów, ale jeśli chcesz może byc. Krótko. oby next part była dłuższa. I dobrze że stawiasz na krytyke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nawet ujdzie w tłoku. Aczkolwiek nie jest jakiś świetny. I tak, jak powiedział Sir zajacc śmiały, dobrze, że nie masz nic przeciwko krytyce.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tia... jak ja zaczynałem, to dopiero po pół miecha mnie zaczeli zauważac... ale komenty i tak byly niezbyt super. Pierwszy fake "Przygody Zenka" mozesz sobie zobaczyc, jest dupiaty, odpuscilem sobie, bo jak wyszla 2 czesc, to 2 dni nie bylo żadnych (!) komentarzy! Przemyslalem wszystko, zmienilem fabule, stworzylem wstepny pomysl, mape swiata, prolog, i tak powstało "The Bazus Hope" ze średnia ocena 4,33. Po 3 czesci skonczyly sie pomysly, ale kit. Pomyslalem, i pomysly wziely sie same. I jakbys nie mial pomyslu na przedluzenie watku, zrob inny. Np. Ja mam wojne z orkami i powstanie umarlych. W sumie ostatnio znudzil mi sie jeden fake, wiec zrobilem drugi. "Kompania traci", pomyslalem, ze jak jestem w sumie juz nawet znany, rozpoznaja mnie, to dodam do fake innych fakeowcow, np. Crowala, Kriss-a, Glaves-a, Nadrill-a i wielu wiecej... jak chcesz mozesz sobie zobaczyc. Mam jeszcze jeden fake - "Miss Wszechświata", ale on miał 1 odcinek i byl jajcarski. i to w sumie koniec mojej kariery... ale sie rozpisalem
![]() Ale jest jeden co mnie rozwalil - Draggy Lord, mial 4 fake'i, kazdy mial najwyzej 3 czesci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Graficznych błędów wielu nie ma...
Ale ogromna pustka :\ I do d...(jak na razie) fabuła. Ale to na pewno jest lepsze od tego pierwszego........ "czegoś".
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krotko (jak zwykle) ale bede przedluzal, jak sie komus nie spodoba to walic do mnie!
Przenosimy sie do Dwarven Fortress gdzie dwarfy ciesza sie z (rzekomej) porazki orkow ![]() Tu sie zaczyna ![]() Dalej trwa ![]() A tu juz nie ![]() ![]() a tu juz cos innego (chyba w za duzych ilosciach stworki) ![]() niedlugo cdn. jeszcze raz mowie: cos sie nie podoba to mowcie co. (Zwiastun: wrkroczy bohater Wolfoxer (moja postac z gry).(Mimo iz jestem w kazo Wolfoxer bedzie elfem) Prosze o wyrozumialosc za amatorstwo bo jestem jeszcze troche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Bardzo very
![]() Plusy: -Sklejanie spritów -Fajne dwarfy (graficznie) -Fajne dwarfy (wypowiedzi) -Fajny pomysł (z przedstawieniem) -Fajne dwarfy ![]() ![]() ![]() Minusy: -Orki -Mało treści -Dwarfy zbyt fajne ![]() ![]() ![]() ![]() 5+ (skala szkolna) Ostatnio edytowany przez Michal9000 - 29-05-2006 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: Kozienice
Imię: Daark Footman
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 21
Skille: 54/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Póki co - badziew. Ale mam nadzieje, że to dopracujesz (lub sie rozkręci)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A fake... ekhm. Same nazwy (Great super breajt) mają u mnie minus. A ten dwarf... niecodzienny. Reszta... może być. Widać, że to twoje początki. Rób dalej, chętnie popatrzę. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Chyba nie masz humoru dziś ![]() Ale masz racje... Każdy w innym czasie zaczyna robić coś przypominające "coś"... Jedni miesiącami robią shit na forum, a inni już z pierwszym fake'm robią hit... ![]() Ot chociażby nowy fake Glaves'a: "Piąty Żywioł". Albo starsze, Humans Doom I, albo Władca Zagłady(Tunel na Rookgaard)...
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
prsze cie kolego nie zapominaj o moim pierwszym fake'u też nie zaczynałem najlepiej ale potem to chyba było przynajmnien DB (śmierdzi samochwalstwem) @topic no fake jest słaby ale nie załamuj sie potrenój troche popracój nad sęsem fabuły najlepiej obmyślaj sobie plan wydażeń na spokojnie jak masz wolny czas a nie kożystasz z komputera (jak tak robie i doszedłem już do finałów pierwszego turnieju - Tibia Turnaments) staraj się też by ściany, podłoga itp. były powklejane równo (z tym akurat problemów nie masz) ale nie przesadzaj żeczy takie jak drzewa czy postaci nie muszą (wręcz nie powinny) być równe bo można by sądzić że to OTS ME
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 29-05-2006 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Jak wszyscy z tym klimatyzwoaniem w foru zaszaleli to ja tez
![]() ![]() Fake nawet dobry/idziesz w dobrym kierunku |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@topic: ogólnie slaby fake, za malo szczegułów, dla przykladu: u ciebie jak jest rozmowa miedzy A i B, na obrazku sa nastepujace elementy: A, B, ziemia, ew. osoby trzecie u Sir zajacc smialego (znowu sorry jak zle odmienilem ![]() pomysl nad tym |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie jest źle, ale też nie jest świetnie. PUUUUUUUUUUSTKA... jak widzisz ten dwarfen fgortress to raczej jakas ziemia :/ Dodaj domki, osoby trezcie i inne... i krótko... i ten barman taki dziwny... Ale jestes na dobrej dorodze, i pamietaj: Lepiej zrobic jedna czesc na 15-20 obrazkow niz 3-4 czesci po 5... To moje odczucia.
BTW. Przeczytaliście moja biografie? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla tyck ktorym sie podoba mam kontynuacje
Z Dwarven Fortress do Wolfoxera (nick mojej postaci) przybywa ocalaly z wiadomoscia o orkach ![]() Wolfoxer rusza do Rexoniana (od Rexony ![]() ![]() Potem idzie do kregu skal gdzie ujzymy zmiany ktore zaszly po wizycie u Rexoniana ![]() A tu juz popyla do Shaman Palace ![]() I mial racje z tym za cicho! ![]() ![]() No i po sprawie ![]() A tu se "zerknie" (i jak wyszla?) ![]() Comments plz odrobinke wiecej ocen w skali ?/10 Przypominam ponownie przyjmuje oceny zle i dobre oraz prosze o uzasadnianie ich a szczegolnie tych zlych chyba ze sie komus nie chce |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() :up SpAm
mam mieszane odczucie,z jednej strony lepsze niż poprzednie ale z drugiej strony takie jakieś...brzydkie. mapa może być ale nie wysiliłes sie za bardzo.Cuchnie SH(super hero). I ten twój elf jest brzydki,brzydka fabuła. Ale rób dalej i nie zniechęcaj się(no chyba że chcesz być kapcexem) |
![]() |
![]() |