![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Przedstawiam Wam mój pierwszy film WMV
![]() ![]() Milego ogladania KOMENT PLX!!!!!!!!! ![]() aa jeszcze jedno..muza zaporzyczona od innego filmu na tym forum,dlatego ,że chyba najlepiej do tego filmu pasowała @edit @down Popieram,ten pomysł od dzisiaj sie do niego bede stosował....Koment plx ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez neutralny16 - 15-06-2006 o 21:55. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Co do filmów WMV mam tylko jedna uwage.. piszcie ile ma MB, bo tak żeby sprawdzić to musze kliknąć ściągaj (Free) na rapidshare, a potem się okazuje ze film ma 48 MB, a tak dużego na Neo256 nie będe ściągał. Potem klikam w innym temacie żeby sprawdzić ile ma MB, a tu już pisze że transfer godzinny przekroczony... :>
Ten film ma 20MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Film sredni. W sumie to nie pokazuje zadnej akcji od poczatku do konca. Frame rate 1-1.5 klatki na sekunde, ale zapisane w jakosci 24 na sekunde przez co 2.5 minuty zajmuje 20MB.
Jakosc filmu jest doskonala, gdyby nie ta ilosc klatek.. W tle leci muzyka z Benny Hill (ten program z telewizji) i utwór z filmu >Defenders of Ulthuan the Movie< (pytania do "Orzel" z Secury) NiE PiSzE SiĘ TaK W FIlmIe - losowe litery nie muszą być duże. Ocena: 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Daję 8\10!
Film bardzo mi się podoba, muzyka dobrana wręcz genialnie! ![]() Czy mógłbyś zamieścić na rapidshare\megaupload 2 pierwsze piosenki? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też byłbym wdzięczny za ten utwór :>
[Jeśli znajde szybciej niż ty, to dam razem z tytułem] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Dalej czekam na te piosenki
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Wstemp i konie to wiecej niz cala akcja filmu 4/10 moja ocena
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() co do piosenek wiem tylko jaki ma tytół ta ostatnia na napisach..
Tiesto - In My Memory |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Podaje Tytuły:
-Nightwish - Instrumental -Pirates of the Caribbean - The Black Pearl -(chyba wszyscy kojarza ta nute)Benny Hill - Theme Jak znajde wieciej czasu to wrzuce 2 pierwsze na rapidshare ![]() P.s niedlugo next czesci o 1000 razy lepsza niz ta ![]() pozdro @edit aaa i jeszcze jedno na koncu jak sa napisy koncowe,jak juz zauwazal Un$i leci piosenka-DJ Tiesto in my memory Ostatnio edytowany przez neutralny16 - 18-06-2006 o 23:12. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Hehe... muzyka z "TiAnni" rox ;]
Uploadowałem 1 utwór (Nightwish - Instrumental) Miałem go już od dłuższego czasu http://www.megaupload.com/?d=62A3SRYF Odnośnie filmiku Troche mało płynne, ale jak na twój 1 filmik jest całkiem dobrze ;] Prawie cały filmik jest splagiatowany z filmiku WMV gdy Ti kradł SCA i SoVa, ta sama muza i hasło "Was it worth" czy coś takiego 5/10 na zachęte Ostatnio edytowany przez Upierz - 18-06-2006 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |