|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Na zadupiu nieważnie gdzie to jest
Stan: Na emeryturze
|
![]() Thttp://tibiarunetrainer.tibiahistory.com
Tibia Rune-Trainer jest to gra gdzie strzelamy do ludka z sd ktory biega po ulicy w jedną i drugą a naszym zadaniem jest trafic go i jak najszybciej wbić ilość wymaganych strzałów przed końcem czasu ![]() Wchodzimy na stronę główną i klikamy "Sign Up". Wpisujemy swoj e-mail i nazwe użytkownika (lepiej wpisać ją z malej z wielkiej wejść niechce przynajmniej mi) Po udanym zarejestrowaniu sie klikamy na "Forget password?" ponieważ normalnego maila możecie sie niedoczekać(koledze nadal niedolazl)a w ten sposób odrazu macie hasło ![]() Po dostaniu hasła logujemy się i klikamy "Add new Character". Mamy tam kod i miejsce do wpisania nicku postaci z Rl tibi. Wpisujemy nazwe postaci i NIE NACISKAMY na przycisk Submit. Logujemy się na Tibia.com na swoje konto i wybieramy opcje "Edit" w tabelce z naszymi charami. Tam wpisujemy kod i akceptujemy naciskajac "Submit". Dopiero teraz naciskamy na stronie http://tibiarunetrainer.tibiahistory.com "Submit". Char stworzony teraz wystarczy nacisnać "Play a game with this Character" i gramy ![]() ![]() Enjoy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() jestem 13 w rankingu mojego serva
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam pozajmowalem kilka miejsc od 4 w dol swoimi charami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Login failed
The Data you enetered seems to be incorrect. Please try again. Forgot your password? NAWET JAK WPISZE DOBRE HASLO!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() :S już wszytsko dobrze
pozdrawiam p.s. fajna gierka ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Martinesz - 27-06-2006 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jednak nie jest zgodna z prawdą..
Bo tu trzeba trafić w kolesia, natomiast w RL Tibii raczej kratkę przed..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|