|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() kiedy sobie gralem w tibie i chcialem przeplynac z ab do venore nie moglem (oczywiscie zapomnialem ze to tylko dla pacc) :/. moja propozycja jest swiat tylko dla facc, przeciwienstwo premii. dlaczego tylko pacce maja sie dobrze bawic grajac w tibie?? chcialbym zeby ktos dobrze znajacy angieski (znam angielski aczkolwiek nie tak dobrze zeby cokolwiek tlumaczyc z polskiego na angielski ;] ) przedstawil moja propozycje CIP-owi w moim imienu. nie mam zielonego pojecia czy pomysl wypali ale sprobowac zawsze mozna. jesli napisalem w nieodpowiednim dziale prosze modk-a/ow (niepotrzebne skreslic
![]() jesli pomysl sie Wam podoba prosze o podniesienie mojej reputki. z gory thx
Grzes Przewodniczek lvl 20 mlvl 9 Paladyn Skille: 54/41 (cienkie wlasnie trenie ;p) Secura/Thais Ostatnio edytowany przez Grzes Przewodniczek - 11-08-2004 o 18:24. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() Pomysł dobry, ale.................nierealny. Nigdy nie zrobią czegoś, co nie bedzie im dawało kasy
![]() PS> Przeciwieństwo nie Pacery, a Premii ![]()
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
co im szkodzi zrobic jeden swiat dla free? i tak maja juz ze 16 dajacych kasiorke ;]
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() to by doprowadzilo do tego ze wszystkie swiaty staly by sie premiami a tylko jeden bylby dla facc... bo kazdy facc bedzie chcial zalozyc postac na swiecie dal faccow bo wtedy bedzie on mial takie mozliwosci jak pacc tylko ze zadarmo... rezultat : cipsoft bankrutuje bo nikt nie kupuje paccy oraz biedny server only dla facc przegrzewa sie i sa takie lag/freezy/kicki ze nawet jakby jakims cudem cipy utrzymaly go to granie stanie sie jedna wielka udreka...
Ostatnio edytowany przez Externus - 11-08-2004 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() 10 tysiecy faccow probujacych dostac sie na jeden server? impossible
o 10 rano juz full server.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Skutki takiego servera:
- co na poczatek? Skoro zawsz jest limit 150 i pacce sie nie moga wbic? - wiecej ludzi by expilo (bo zawsze jest troche na edron i daramie) w miejscach dla facc - niedostepne itemy, jak np c-set, spike sword, v-shield, i rare'y z demonow |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() zgadzam sie w 100% z przedmowca EDIT ->(Externus -> bo sie rozpisalem i 2 posty doszly ...ale w sumie przedmowcsa tez ma w 100% racje tyle ze ja sie rozpisalem on nie
![]() Ostatnio edytowany przez Beny - 11-08-2004 o 18:44. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Grzes Przewodniczek lvl 20 mlvl 9 Paladyn Skille: 54/41 (cienkie wlasnie trenie ;p) Secura/Thais Ostatnio edytowany przez Grzes Przewodniczek - 11-08-2004 o 18:47. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
na pacc mam juz na 7 miechow (chce uzbierac na 11 miechow to mi zajmie jakiesc 5-6 miesiecy) tylko mam dylemat czy kupic czy nie o chodzi o to ze (nie zapominajmy) ze polska jest brazylia europy (jak to ktos powiedzial w jakims poscie tylko nie pamietam kiedy i w jakim ale ma calkowita racje) ja mma kase, ty masz kase,i wielu innych ma kase na pacc przynajmniej na 3 miechy zeby pozwiedzac ale w polsce jest wiele ludzi ktorzy nie maja kasy (i nie tylko w polsce) wiec pomyslmy tez o nich ![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Włocławek (Lunara)
![]() |
![]() E wedlug mnie pomysl nie realny :/ to juz lepiej kupic sobie PACC
![]() ![]() ![]() ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() @ Grzes Przewodniczek
namieszałeś chłopie ale masz racje. Trzeba to przyznać... właśnie oglądałem sobie wiadomości (tylko że na TVNie) i Polska to najbiedniejszy kraj UE... smutne ale prawdziwe... Teraz dotyczące tematu. Pomysł jest niezły jednak jak reszta wspomniała niewykonalny ze względu na to, że patrząc z perspektywy czasu zmalałaby ilość PACCów a co za tym idzie zyski CIPsoftu, gdyż zaraz po restarcie każdy chciałby się wbić na serwerek z full dostępem, a kto by nie zdąrzył grałby sobie na dotychczasowych światach. Drugiego dnia znowu by spróbował i tym razem by się dostał do gry. Wszyscy zaczęliby odwiedzać miejsca dla pacców na Freebii (niezła nazwa) a na reszcie serwerów siedzieliby na dotychczasowych miejscach... sami widzicie, że takie rozwiązanie jest nierealne z punktu widzenia ekonomii CIPsoftu. Druga możliwość to: Otwarcie serwera z full dostępem dla każdego. Spowodowałoby to szybkie jego zaludnienie i poziom populacji na VERY FULL (obecnie jest FULL największym ale szybkoby to się zmieniło ![]() Obie możliwości zarówno dla jednej jak i drugiej strony są koszmarem. Dla FACCów ze względu na przepełnienie a dla PACCów ze względu na wyludnienie. Świat Tibii przestałby się rozrastać gdyż nie byłoby ludzi którzyby światy zapełniali. Tyle na ten temat... w razie jakiś błędów to bić śmiało ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
p.s. dajcie mi chociaz jeden punjt repki zeby miec pzynajmniej 0 bo az tak nie zasluzylem na -1 (chyba) napisalem troszke wiecej niz chcialem ;] mam tez prosbe komentujcie jak juz wspomnialem oraz dodawajcie wlasne pomysly napewno jakies ciekawe macie i moze istnieje mozliwosc zrealizowania ich pozdro all
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() postanowilem juz........
zamknijcie ten temat prosze mieliscie wszyscy racje ten temat to d*** i tyle nie potzrebnie sie meczylem mam repke -3 (do jutra bedzie wiecej jak znam zycie trudno) ale wcale mnie to nie dziwi od dzis 10 razy pomysle zanim zrobie jakis nowy temat (najlepiej byloby ten usunac po co maja sie gapic tuatj skoro i tak same bzdury???) jeszcze raz pordro all i gl w tibii logne sie jak sprawa ucichnie bo mi teraz troche wstyd :'(