|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Witam!
Mam male pytanko w sprawie draga. Czy Dragon z F Wave lub GFB walnac przez sciane lub kamien? prosze odpowiedzcie bo mnie to dreczy ;p. najlepiej jakbyscie SS'a wkleili. z góry dzieki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nie nie moze ale z run przez sciany walic nie mozna
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Nie, nie wali jak powiedział mój poprzednik, al to pytanie mogłeś wpisać do poradnika o dragu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12795.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() Wave'a drag raczej nie puści przez kamień, no chyba, że kamień jest między tobą, a dragiem, to możesz oberwać. Przez ścianę nie da rady walnąć, choć możliwe, że są od tego wyjątki (raz na ornamencie stałem za ścianą i czekałem aż kumple ubiją DLa i nagle dostałem wavem, z tym, że to była zasłona grubości jednej kratki). Z gfb trafia przez kamienie, ale przez ściany już nie, choć nleży pamiętać, że jest to atak obszarowy i jeśli drag atakuje np summona, a ty stoisz blisko summona (na tej samej linii) schowany za ścianą to też oberwiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() A duzo defa ma dragon?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() A duzo defa ma dragon?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raul de Bar
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: Aurea
Poziom: 67
Skille: 83/53
Poziom mag.: 18
|
![]() Czy duzo defa?
czytalem gdzies (wiec to tylko przypuszczenia), ze drag ma 26 arm... jesli chodzi ci o to czy mozesz evul draga zabic, to spojrz na swoje skille. od 70+ skilla z 2-handerem dasz rade draga na 1-2 uhy umeczyc.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() Moim zdaniem, i tak nie opłaca się solować dragów bez SCA albo SoV'a
![]() Ale jeżeli chcesz się przetestować, to polecam +70 i Dragon Lancke, chyba że Giant Sworda... 2-3 Uhy zejdą.