|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: W wolnym kraju
Stan: Aktywny gracz
Imię: Skillowiec The'Knight
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 14
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A wiec droomciu, potym jak dales mi warna, bo nie mialem jak wyzywic mojego starszego brata, ktory ma chorobe alzhaimera.
Po tym, jak powiediales, ze jestem odmużdzony. po tym, jak dales mi bana, za słowo "O rly?!" To i tak wybaczam ci to wszystko. Bo... Kobieta zmienna jest. Dr.omciu.... Lubie placki. I ty tego ne zmienisz To ze jestes modem nie zmienia faktu, ze jestes i czlekiem podobnym do mnie to ze jestes zakichanym moderatorem nie zmienia faktu ze nie popelniasz bledow. a wiec... z uszanowaniem Pan gorgi & Remm, do pana Dr.omciego.
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drom to admin :<
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Patrząc na historię ostrzeżeń potrafię odczytać przebieg wydarzeń.
Za głupi temat gorgi dostał warna, potem coś głupiego na pw napisał (pewnie "oh rly?"). Za to dostał banika. Czyli wszystko jest w porządku. A takim zachowaniem na pewno nic w tej sprawie nie osiągniesz. Dziękuję za uwagę. Do widzenia.