|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
Jeszcze przed update oglądając sobie sprajty znalazłem to:
![]() Cieszyłem się, że w końcu grafika tej starej brzydkiej kuszy będzie zmieniona. Dzisiaj wchodzę do gry i co widzę w depocie? Starą kuszę... To może oznaczać dwie rzeczy. Albo w grze jest nowy rodzaj kuszy, albo CIP Soft stworzył kolejny mit żeby kolesie grzebiący w sprajtach mieli się czym jarać. A co wy o tym myślicie? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
Ahaaa. Kurczę... brak P-ACC robi jednak swoje.
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
|
Nie wiadomo czy ta kusze jest tylko do questa na addona, czy moze rowniez mozna jej uzywac. Jednak wtedy musialaby byc nowa amunicja (przypominam: kusza i luk ma atak rowny 0, belty i strzaly maja swoj atak)
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
ta specjalne belty do innej kuszy??? o.0 a moze po prostu bedzie zwiekszala atak boltow?? za trudne? czy moze wlasnie za proste i trzeba wymyslac udziwnienia?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
|
@up
Za proste ;] jak zawsze jest to zwykły addon dla palla i zamknąć temat, nie jarac sie sprajtem ;]
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Cholewcia właśnie szukam tej kuszy dla Elane i nie bardz umiem jej znaleść
Ciekawe czy będzie ją widać u palka potem^^
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Wie ktoś może już wiecej na temat tej kuszy ja slyszalem ze to jakiś quest. Jest tez potrzebna do addona jezeli ktos coś wie to plzz odpisz chcialbym ją miec
cyaa |
|
|