|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Dzisiaj na hibernie odbyła się wojna pomiędzy thais a venore. Walczyły levele 8-15, a królem miasta była osoba 20+. Goście w niebieskich to thais, zieloni to venore, czarni to obserwatorzy a wszyscy inny to nuby . Królem thais byłem ja, 21 palek, a królem venore Terron Terrorhand, 20 knight, którego main ma 104 lvl. Niestety venore wygrało :'(.
Jak kogoś interesuje film to jest on tutaj: members.lycos.co.uk/youri123/filmy/wojnamiast.rec Proponuje przewinąć go do 18 minuty i dalej normalnie oglądać. Tutaj jest jeszcze temat na tibia.de ze zdjęciami innej osoby: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=58510 A tutaj zdjecia: Ostatnio edytowany przez Youri - 11-08-2004 o 09:30. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ciekawe, widac ze przetrwales do konca i traped
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() ![]() Gratulacje dla wszystkich Venorczyków(Venorian?) Super pomysł, Oficjalna wojna, zrobione na Luzie(powiedzmy). Dobrze że nie przywlekli się jacyś HighlLv i nie zaczeli się bawić w Siły neutralne.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Niedawno z kumplem rozmawiałęm min o walkach między miastami
![]() ![]() ![]() Youri masz u mnie +reputacji ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Fajna wojna, wiedziałem o niej, tylko zapomniałem że się dzisiaj odbywa, tak to bym poszedł popatrzeć. Widzę że Venoriańczycy gonili za tobą ąz na PoH
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Hehe, na Eternie też jest cos takiego organizowane ale walczą only 10 lvl a przywódcą sa ludzie a 100+ lvl
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ehehehhe dobre też mam filmik .A jeszcze podejdz do venore drużyny i powiedz : Who win this war ,who who?? I powiedz thais ,odrazu mnie walili!!!
No przeszkodzili mi też huntować!!Ta cała wojna!
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ciekawe, ciekawe.
![]() Na test serverze robili podobne rzeczy, jednak już wysokimi lvlami i Venore starało się zdobyć zamek w Thais. Jeszcze tylko włączyć do tego jakąś fabułę i miodzik. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Bardzo ładne ss... Widze ze tylko u nas na Aldorze jest taka nuda i nic sie nie dzieje... a przepraszam jeden palek na 8 lev wszedl w ogień... nic innego ciekawego sie nie zdarzyło po prostu lipa
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() ok to ja dam pare ssow ze strony venore XD ...
nasze formacje ![]() http://members.lycos.co.uk/beny85/to...wn war0004.jpg Walka sie zaczela XD http://members.lycos.co.uk/beny85/to...wn war0006.jpg http://members.lycos.co.uk/beny85/to...wn war0007.jpg male gfb http://members.lycos.co.uk/beny85/to...wn war0008.jpg Zaczelismy gonic krola ![]() wedrowka po poh http://members.lycos.co.uk/beny85/to...wn war0012.jpg http://members.lycos.co.uk/beny85/to...wn war0014.jpg tam nizej wlazlem do smoka (wiedzialem ze tam jest) i zginolem bo nie mialem liny i nie zdazyli mnie ropnac ![]() ![]() -->Re down..... "o co poszlo" wiec poszlo o to ze sie nam nudzilo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Beny - 11-08-2004 o 06:54. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() myslalem ze to jakas mala wojna gora 5osob a tu naprawde wielka wojna byla
![]() o co poszlo??
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Włocławek (Lunara)
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Fajna wojna takich lovlvli nawet SD było widać Mieliście dużo szczęścia że highlvl się nie pobawił tzn nie wbił do zabawy
@-test server ja też chciałem się pobawić miasto na miasto ale jakoś ludzie nie dali mi się pobawićxD |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Poprawiłem link do filmu na rec.
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() nie rozumiem o co poszlo przeciez wiadomo ze thais to porzadne miasto a venore wies na bagnach
|
![]() |
![]() |
#16 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() TE Mati nie przeginaj.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Haha ! Piekne ss ^^ Fajny pomysl z ta wojna, tez kiedys bralem udzial w wojnie na Trimerze: Carlin vs Thais. Tyle ze potem poprzychodzili ludzie z venore, Ab'd i byla masakra. I do tego jeszce high lvle
![]() Gratuluje sskow. Cya. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Hrhrhr niedawno z kolegami bylismy swiadkami wojny, tez thais i venore tylko ze na eterni, omg nie bralismy udzialo bo szlismy do thais po bh questa i spowrotem a tu patrzymy wojna,bauhauahuahauhauhau jezeli mozna to nazwac wojna najwiekszy lvl. jaki widzialem to 16+ omg to byla kupa smiechu...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Hehe, Screenshoty całkiem ql... Widać, że coraz więcej światów organizuje takie walki. Pomysł sympatyczny, bo można się wyżyć!
Pozdrawiam
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Haha omg co wojna lvl 8-15 .... nie widze zeby tam bylo ciekawie samym gfb bym was rozdzielil
![]() Sir Simak ![]() |
![]() |