|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Założyłem ten temat ponieważ chciał bym się dowiedzieć co sądzicie o obozach i koloniach letnich wy - użytkownicy forum.
Tak się złożyło, że 2 dni temu wróciłem z takiego obozu, najleprzego obozu w moim życiu. Nie będę opowiadał co się tam działo bo napewno nikogo to nie obchodzi. Po powrocie nie moge się przyzwyczaić, że kiedy otworze drzwi od pokoju, obudze się itd. nie ma nikogo z kim mógł bym pogadać, pośmiać się. Poprostu aż mnie bierze dół jak myślę o różnicy między codziennością a wypoczynkiem z przyjaciółmi. Proszę więc abyście i wy wyrazili opinie na temat tego rodzaju wypoczynkiem. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja lubie kolonie lecz na obozie jeszcze niebyłem według mnie kolonie som super nieliczonc hsztu czy zielonej nocy
![]() Według mnie kolonie som fajne i hciałbym wiencej na nie jeździć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Slajt, a ty wciąż "Nie możesz pogodzić się z codziennością..." (bo to jego opis na gg)... pomyśl sobie o złych rzeczach jakie spotkały cię na kolonii i przestać myleć o tych pozytywnych a będzie lepiej.
Kolonie? Wolę posiedzieć w domu przed kompem i pogadać z kumplami przez komunikator np. GG/Skype. Zawsze mam blisko do toileta (jak cos to pisze do kolesi "kibel-afk" i czekaja na mnie ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzisz...
Na koloni nie spotkało mnie nic, absolutnie nic złego, poza tym, że użądliła mnie osa, ale z tego i tak były jaja i wcale nie bolało. Co do opisu - jak mogłeś zauważyć już przez jakiś czas takiego opisu nie mam, ale ciągle wkurza mnie samotność, brak dziewczyn (oh yea) i kolegów of corz. Poznałem tam ludzi, którz są dla mnie prawdziwymi przyjaciółmi (ci w szkole zasługują max na miano kolegi/koleżanki). Pewnie nie lubisz jeździć na koloni tylko dla tego, że nigdy nie miałeś tam dziewczyny bla bla bla... Może za rok pojedź ze mną na koloni to się przekonasz jak tam jest zaj.eb.iście, jakie tam jazdy odchodzą, napewno by cię to przekonało, że kolonia jest leprza niż siedzeinie przed kompem. Koledzy, anie dziewczyny same do ciebie nie przyjdą, ty mósisz do nich przyjść, a najlepiej zrobić to na koloni.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Hmm w domu
Stan: Początkujący
Imię: Sorrow Osk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: - - -
Świat: Arcania
Poziom: 90
Skille: 95/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Slajt ma racje na takiej koloni możesz wstac kiedy chcesz (zależy od wychowawcy i miejsca w jaki miejstes) dziewczyny, jak trafisz na jakąś zajbatsu to masz mielącą misje jeszcze. Ja jak pojechałem z kumplem to cały obóz z nas łachał takiej jazdy robiliśmy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Nie ma to jak sobie pojechac na kilka dni z kumplami(i oczywiscie kumpelami...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Nie nawidze obozów i kolonii :| Wolę sobie pójść gdzieś z qmplami niż wysłuchiwać jakies lamenty wychowawców i wycieczki z grupą na miasto , normalnie to sobie ide na miasto kiedy , jak , z kim , gdzie chce a tutaj będzie mi jakiś guru mówił, żenada :/
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ja nienawidze wszelkich wyjazdow
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() Przebrno.
i tyle ![]() ![]() ![]() brak mi slow.... wzruszylem sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Przejdźmy do sprawy wyjazdu z Tobą na kolonię... wolę czyszczenie szaletu niż przebywanie z Tobą w jednym pokoju (lubię inteligentne towarzystwo)! I dlaczego piszesz, że kolega z klasy może być tylko kolegą, nie przyjacielem. Ja męczyłem (no dobra, uczyłem) się z Tobą przez ponad 6 lat a ty wciąż nazywasz nas "kolegami". Pogadajmy o jednej sprawie... coś cię w korbę pizgło! Siedzenie przed kompem gorsze od kolonii?! Jak można być tak... hmm... niesubordynowanymodłamkiem wirtualnej natury?! Zaraz, zaraz... ty uczysz mnie jak postępować z kobitkami?! TY, marny gracz, MNIE, człowieka który od 8 lat nosi na podwórku ksywkę GWAŁCIK?! Zaraz Ci dam... pomyślę nad karą i podam Ci na gg. Szykuj się na lańsko. BTW: Z ludem z IRC zrobiliśmy mini-przeróbkę pewnego utworu: "Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki, przeleeeecieć chcę!" ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Matheous to ja tak samo jak ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @TheNatoorat
No cóż, "trochę" cię znam i wiem, że nie miałeś dziewczyny, a ta ksywa - gwałcik, dobrze wiesz, że wzieła się z innego powodu. Nie będę tu opisywał z jakiego ![]() Czy zauważyłeś może, że mój ostatni post jest napisamy w roku 2004 ? Oznacza to, że pisałem w nim o kolegach z mojej nowej klasy, a ty jako przyjaciel ze "starej" klasy jeste moim jedynym przyjacielem, zawsze pocieszałeś mnie, (np jak mi n00b rąbnął drag shielda) zawsze mogłem z tobą pogadać itd. Za to moi nowi przyjaciele/przyjaciółki to całkiem inny wymiar przyjaciela, pomagamy sobie wręcz w każdej sytuacji, potrafią mnie zawsze zrozumieć, zresztą, co tu dużo mówić są la mnie jak rodzina. "Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki, przeleeeecieć chcę!" - no właśnie, ty ciągle o tym myślisz, a nie robisz nic w tym kierunku. Jedź ze mną na kolonie za rok to przekonasz się jak tam jest fajnie.
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ty jesteś agresive form, wyluzuj chłopie.
Co do ocen: chodzi o to, że poprostu miałem leprze oceny niż ty (o ile dobrze pamiętam 2 z fizy, oj, nieładnie). Co do tej zabawy z kiblem... nie o to mi chodziło, chciałem poprostu zaznaczyć, że nie wymyślam zabaw tego typu. Co do oceniania zdolności: nie krzycz tak, znam cią bardzo dobrze i wiem, że nigdy w życiu nie poderwałeś żadnej szmuli i nie mósisz się tak głośno bronić, bo to przecież tylko forum internetowe i nikt z tąd cie nie zna na rl :P
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Kolejna sprawa: nikt cię nie zna na rl. NIKT?! A kto siedzi teraz w Twoim pokoju? Wydaje mi się, że Ty... a szmuli nie poderwałem bo... bo... powtarzam OSTATNI raz... N*I*E--C*H*C*Ę-!-!-! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 24-08-2004 o 17:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt, wypada zakonczyc te rozmowe, co do anglika - teraz mam 5, hehe
![]() A z matmy mam 4, chyba nie tak zle, co ? Mam wymieniac wszystkie oceny ? Bo z infy 6 i to nie za byle co ![]() Przypominam jednak, że wy użytkownicy forum możecie dalej opowiada o swoich przezyciach z koloni/obozu.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Co do Slajta i TheNatoorata...uwazam, ze mogliscie wyjsc z domu i o tym wszystkim pogadac normalnie
![]() A co do koloni/obozu, wlasnie wrocilem z obozu koszykarskiego, ale rownie dobrze mozna uzyc nazwy koncentracyjnego ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Ja byłam tlyko raz na koloni reszta to obozy
![]() Łączniebyłam 8 razy na takich wyjazdach. Przyznaje, że kolonie są do dupy, ale obozy, ach! Najlepszy obóz na jakim byłam to ten do Węgier ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Ja osobiscie lubie kolonie i obozy.
Jezdziłem na kolonie pare razy,a na obozie byłem tylko dwa razy. Podobają mi sie wyjazdy i zawsze jak gdzieś jade nie moge się tego doczekać. Tibia Rulez |
![]() |
![]() |