|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Oto screeny z zoo zrobonego przezemnie (magic knight) i kolege (defibrylator).
A wiec poczatek robienia zoo ![]() ![]() Zoo prawie ukonczone lecz brakuje jescze jednego gatunku ![]() ![]() O i tutaj sa nasze zagubione wilczki ![]() ![]() ![]() ![]() 2 nastepne zdjecia zuploadowaly sie na serv tylko w kawalku wiec musze je zaladowac jescze raz. Niedlugo je tu wstawie ale narazie koment ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 19-08-2004 o 18:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() No gratz ładne screeny i te zoo
![]() pozdro all. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
Lokacja: W Otchłani
Stan: Aktywny gracz
Imię: Revajer
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 47
![]() |
![]() NO COMMENT
![]() Fajne SSy! Mi by sie nie chcialo wole poskillowac albo potrenic, szkoda czasu moim zdaniem! Jak czlowiekowi sie nudzi to moze sie tak pobawic! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Koszalin
![]() ![]() |
![]() No, no fakjne ssy a zoo jeszcze lepsze, ale mam kilka pytań:
1.Ile czasu zajelo robienie tego zoo ? 2.Z kąd były potwory (tzn. z kad je zlurwaliscie?) ________________ Pomyslowe to było, za to mas plusik odemnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Knurów/k.Gliwic
|
![]() Well, fajne Z.O.O.
![]() próbowałem kiedyś robić ale po władowaniu tam orc warriora i kilku wolfów...przyszły n00by i wszystko rozwaliły... no a potem nie chcialo mi sie od początku robić ;p heh ale widze, że wam tam Zoo fajnie wyszło ![]() Czyli: GRATZ !
![]() |
#6 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @all up
Najpierw mielismy robic piramidy ale za malo parcli bylo. To wpadlem na pomysl z defibrylatorem ze zrobimy zoo. Rozlozylismy parcle i zaczalem lurowac. Wiekszosc jest z pustyni. Czyli lwy,scorpy,snejki,bugi. Wild warrior z outlaw campu. Wolfy z pod mostu do thais. Rot,trol,wasp,poison spider z troli kolo dwarf bridge. Ogolem zajelo nam to z poltorej godzinki? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() 2.Lwy, Scorpy,Snaki,Bugi -- z pustyni , rot,troll, spider, PS---Bagna , WW- Outclaw Camp ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() super oryginalny pomysl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Według mnie bomba!!!! Bardzo fajny pomysł
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Fajnie zrobiliscie te Zoo.Ale mi by sie nie chciało robic
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super pomysł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Gdańsk/Aldora
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Krzyżak
|
![]() Zarombiste SS'y! Hehe! Kiedyś robiłem z kmuplem fortece ale przyszedł taki n00bek na 14 lvlku z PACC więc myślał, że mu wszystko wolno i nam wszystko rozwalał... Oczywiście długo przez to nie pożył... Wisi mi to, że miał PACC bo dla mnie każdy Tibijczyk jest równy, a jak móie, że mam nie ruszać bo to moje a ktoś rusza to nie ma litości... ^_^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() CoooL, aje pare spraw:
-WW to niejest zwierzak czyli to jest normalni więzienie ![]() -Klatki są za małe !!, Chcecie mieć problemy z GMami ?? ![]() A jak juz mieliscie WW to niedało rady zlurować BK albo Warlonka ?? ![]()