|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Któremu klubowi piłkarskiemu kibicujesz? | |||
Widzew Łódź |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7.58% |
Legia Warszawa |
5 | 7.58% |
Wisła Kraków |
19 | 28.79% |
Cracovia Kraków |
1 | 1.52% |
Lech Poznań |
1 | 1.52% |
GKS Katowice |
0 | 0% |
Groclin Grodzisk Wielkopolski |
0 | 0% |
Jagiellonia Białystok |
8 | 12.12% |
Zagłębie Lubin |
0 | 0% |
Inny równie dobry klub... |
20 | 30.30% |
Pogoń Szczecin |
7 | 10.61% |
Głosujących: 66. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() A więc tak jak w temacie, prosłbym o pisanie w tym poście o klubach, którym kibicujecie... Można też wziąć udział w sondzie. Skoncentrujmy się na polskiej piłce nożnej (tylko w sondzie). Wpisujcie takżę np. tenisistów, których lubicie, koszykarzy itp.
Pozdrawiam... Ps. RTS Tylko WidzeW. Za 2 lata znowu w 1-szej lidze i to na samym szczycie. Aha, proszę nie pisać nic w stylu ***** Legie; WIsła ku***... Po prostu ma to być kulturalny post @Mateusz_90 Jeśli chodzi o twój podpis - pamiętasz wielki mecz Legia - Widzew i Mistrza Polski i wilekie 3-2 dla nas... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nie wiem czemu nie wymieniles Górnika Zabrze przecież to rownie dory klub jak Widzew i nawet jest jescze w 1 lidze i 15 majstrow to nie byle co.
|
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja kibicuje Flocie Świnoujscie i Wisle Krakow(szkoda ze przegrali 2:0 z realem).
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @luksg
Wiem, że Górnik ma także wielu kibiców i pszepraszam za to... Jako wytłumaczenie chcę napisać ze miałem tylko 10 opcji. DLatego zachęcam do pisania jakiemu innemu klubowi (właśnie tak ja ty napisałeś, że kibicujesz Górnikowi). Za tydzień podliczę głosy i okaże się , który klub ma najwięcej "tibijskich kibiców". Pozdrawiam!
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() Deportivo i AC Mlian.
ten drugi to z przymusu w sumie, bo gram nim w Cm-ie ![]() a depor jest wielkie - Valeron rzadzi ![]() a z poslkich klubow to raczej zaden, za salbo graja.... no, moze tylko wisla, bo z realem na prawde pokazala wg mnie klase i nie dawala tak latwo skory sprzedac.... co do innych dyscyplin to..... hm.... Detroit Red Wings - NHL, szkoda ze Fedorov juz z nimi nie gra ![]() ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#6 | |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Piosenka mówi sama za siebie.....
(Na melodie Płonie ognisko i szumią knieje..) Czarna elka w kółeczku się mieni.... To jest Legii święty znak, Jej kibice są niezwyciężeni..... Boi się nas cały świat.... Boją się nas kibice Angielscy.. Boją się nas także Holenderscy... Boją się nas kibice Górnika.... Boi się nas Cała Polska liga.... Cytuj:
![]()
![]() Miasto, które przeżyło własną śmierć! Regulamin Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk Ostatnio edytowany przez Mateusz_90 - 14-08-2004 o 14:18. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Proszę zeedytować ankiete dodając "Pogoń Szczecin"!
POOOOOGOOOOOŃ PANY! POGOŃ - DUMA POMORZA! edit: dzięki gimli, że dodałeś pogoń do ankiety :* ;]
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 14-08-2004 o 21:49. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niestety nie da się edytować ankiety, ponieważ ludzie już głosowali...
Mam też dobrą wiadomość - a mianowicie za tydzień po podliczeniu głosów zobaczę na co najczęściej głosujecie i zrobię podowna ankietę, którą można potraktować jako konkurs na najlepszych kibiców w Tibii... Pozdrawiam...
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() A gdzie Górnik Zabrze?? Klub z takimi tradycjami..... widzew jest a zabrza nie ma .... buahhahaha
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Cytuj:
![]() P.S. Byłem u Was na meczu ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. Miało nie być obraźliwych tekstów 2. Nie wydaje mi się, żeby Widzew był klubem z mniejszymi tradycjami, a już na pewno ma o wiele więcej kibiców... 3. Jest to tylko moje subiektywne zdanie i prosiłbym o nie pisanie postów tego typu.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chyba kazdy wie, że : Wisła z Krakowa to całej Polski królowa.
![]() A tak w ogole to dobry temat do narobienia sobie wrogów. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Re.Up
Właśnie chodzi o to, żebyśmy nauczyli się kulturalnie rozmawiać o tym komu kibicujemy bez bluzgów itd. To ma być zwykła sonda... Ja na nikogo się nie obrażam tylko z powodu tego, że kibicuje innej drużynie i mam nadzieję, że nikt nie obraża się na mnie. Trochę kultury ![]()
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Gonzo i Mateusz_90 JEstem z wami POGOŃ $ LEGIA RAZEM AŻ DO ŚMIERCI
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() Ja tam od zawsze do usranej śmierci kibicuje Stomilowi Olsztyn
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() WIELIM SZCZECINEK !!!
![]()
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chyba zrobiłem duży błąd zakładając ten temat.. A wiecie czemu - ktoś dał mi minus za to, że ... nie ma Górnika Zabrze. Czy to nie jest żałosne? Robię ankiete, to miał być temat do luźnych rozmów, a ktoś mi daje za to minus.. W polsce jest z 200 klubów piłkarskich i nie udało mi się wszystkich tu umieścić... Bardzo pszepraszam. Naprawdę jest to moja wina, że jest tylko 10 miejsc. Żałosne!
Zawsze pamiętaj, że jesteś wyjątkowy - tak jak wszyscy inni... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Techniczna Strona Forum Ciągle Się Polepsza - Teraz Czas Na Użytkowników... Ostatnio edytowany przez Ajvenik - 16-08-2004 o 10:55. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!Legia Legia Legia Lrgia CWKS!!
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() huh, szkoda ze nie ma tu slaska wroclaw.. no nic zaglosuje oczywiscie na wisle
![]() morti |
![]() |