|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Jestem sorcem, 16lvl, 21mlvl, mam mozliwosc robienia uhów (mam druidka)
Za dwa dni bede sie bil z knightem, ktory ma 19lvl skille w swordzie 61 i ma fs Mój staff to: scarf, steel helmet, scale armor, dwarvien shield, brass legs, leather boots Wiec mam pytanie ile bp of run wziasc na walke, co ma byc w tych backpackach, i jak rozegrac walke aby wygrac?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Dlaczego będziesz się z im bił ? Nie lepiej rozwiązać konflikt pokojowo ? No, ale cóż...
Nie wiesz może czy on ma 4mlvl ? Jeśli nie, na pewno wygrasz. Jeśli tak...No, to zależy od ilości. Wg. mnie najlepiej wziąść conajmniej 2 BP UH oraz pełną manę. Weź także z Pół/Bp SD (zakładając, że będziesz bił 50-80). Najlepiej także trochę Fbomb i HMMów. Jeśli masz dużo GP, kup time ringa (jeśli ktoś sprzeda). Najważniejsze to bić z dystansu...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Mozesz zawsze wziasc mana fluidy i bic go e wevami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() tez jestem z azury powiedz gdzie i kiedy z checia popatrze
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pojutrze przy moscie dwarfów (przynajmniej tam sie spotkamy mozmy jeszcze sie gdzies przeniesc)
![]() Niestety czaru e - wave nie mam kupionego, za to moge robic uhy i hmmy ![]() Poprosze kumpla aby zrobil dla mnie bp of sd a dam mu w zamian 2bp of uh PS. Dzieki za rady ![]()
Kliknij TUTAJ Nowa tibimc, tibigg, tibiaid i inne bajery Ostatnio edytowany przez Punish - 24-08-2004 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() Problem w tym zebys sie do niego nie zblizal bo cie wtedy zabije
Ale jak dasz zachowaj dystans to on cie moze zlapac bo co lvl czlowiek jest szybki ja bym ci radzil 2 tarcze w rece ( przynajmniej dwarfen shield ) i przydalby ci sie plate armor ale jesli nie masz to wez jakies tarcze w rece i uciekaj i bij z hhmm ,sdk, uzywaj uhuw , jesli mozesz przywolaj jakiegos potwora co moze walczyc wrecz co do ilosci to proponuje tyle ile przede mna mowieli |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ile wiem trzymanie dwoch tarcz dodaje tyle defa ile ma najlepsza z tych tarcz
Watpie aby zabil mnie juz pierwszym ciosem z fsa Rzuce na siebie magic shield i bede wtedy przez pewien bezpieczny, wtedy bede nawalal z sd/hmm
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() primo:
zakladanie 2 tarcz nie ma sensu, poniewaz uzywana jest tylko najsilniejsza secundo: czy nie ma takiej mozliwosci zebys doklepal do 390 many na mino archa albo w najgorszym razie na scorpiona ( zawsze moze zdaazyc zatruch dziada -> 1uh mniej albo w najgorszym razie exana pox -> troche mniej many ) tertio: wez ze 2 runy gfb i wal pod siebie ( tobie nic nie zrobia ale ten efekt psychologiczny ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Cytuj:
e wave? on ma 16lv to zamalo jak na e-wave. pomysl zanim cos napiszesz!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Wez sd fb i hmm... na poczatek wyjedz mu z fb, potem hmm, i jak bendzie na yellow wal z sd... az padnie pamietaj musisz uciekac bo jak cie dorwie to bendzie zle.... aaa pamietaj o uhach i jeszcze 1 najlepiej zebys sie bil tam gdzie sa drabiny schody itp, on schodzi na dul ty wychodzisz i fb...
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Allenstein
|
![]() A może strapujesz go gdzieś? przygotuj sobie gdzieś parcle usatawione wokól hola, zanim zejdzie ty postaw jeszcze jedne parcle (żeby przejść) i fb na to. Znając życie nie bedzie miał DF, a ty spokojnie go ubijesz
![]() Nie zdziw się też jeśli zamiast jednego przyjdzie ich kilku ![]() Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Cień
![]() |
![]() A masz pacca czy nie ?? Bo to też bardzo ważne... Walisz utani gran hur i kolesia z sdeczków-nie ma szans
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() @Lord Warlocks
Ale z ciebie N00B(myslisz ze wiesz wiecej niz inni a gowno wiesz).Dla twojej wiadomosci E-Wave wymaga 250 many a on na 16 ma 275 wiec mi tu nie chran. Jego dmg wg.Tome of Knowlage wynika ze w potwora wali za 115 czyli w gracza za ~50 a ze ogranicza go armor to bedzie walil do ok 40. Ostatnio edytowany przez Villen - 26-08-2004 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Powinienes powiedziec czy to walka na smierc....
Ale jesli chcesz go utluc ![]() full many!!!!!!! Bierzesz full def i walisz go z sdkuw, kiedy on cie zkosi do reda uhnij sie normalna exura vita (chyba ze niemasz juz many) Zycze wygranej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki
![]() Walka miala byc dzisiaj ale on od dwoch dni nie jest online..... no cóz zlapie go gdzie, kiedyś A moglibyscie mi powiedziec jakie srednie obrazenia bede od niego dostawal?? To walka na smierc
Kliknij TUTAJ Nowa tibimc, tibigg, tibiaid i inne bajery Ostatnio edytowany przez Punish - 26-08-2004 o 16:04. |
![]() |
![]() |