|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() witam... mam problem mam polaczone 2 komputery siecia i zeby miec internet na 2 komputerze musze uzywac proxy!! kiedy wlaczam tibie na tym komputerze niestety nie laczy mi sie!! a w ustawieniach Tibi proxy nie da sie ustawic!
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Lączyć sie jak z OTSem jako IP podajac adres glownego serwera, no i PORT do programu ktory te dane przesylalby 'dalej'.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Elvena
Weź się zastanów nad sensem tego co piszesz. @topic Weź popracuj nad udostępnianiem łącza przez pierwszy komputer.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Hmm.. rozumiem, z tego co napisałeś, że 2 komputer nie wykrywa łącza w ogóle. (jeżeli źle zrozumiałem poprawiać mnie).
Hmmm.. na 1 komputerze wejdź tak: Start->Uruchom...->wpisz cmd w oknie i dalej w cmd napisz "ipconfig" bez "". Jeżeli źle zrozumiałem to to poprawić mnie.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() mam taki sam problem czyli 2 kompy
na obydwu jest internet na komputerze ktory jest podlaczony bezposrednio do internetu jest tibia a na drugim nie ![]() dodam jeszcze ,ze na tym pierwszym jest postawiony freeserwer |
![]() |