|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Cześć zrobiłem ten temat ponieważ interesują mnie bronie ( rzeczy nie do zdobycia ) , przynajmniej nie wiem gdzie one są , mój kolega jest kolekcjonerem i z tego powodu daje ten temat
![]() PAŁKI : - Silver Mace - Golden Mace - Enchanted Staff - Mace of Fury HEŁMY : - Magician Hat - Post officers hat - Winged Helmet - Mystic Turban TARCZE : - Castle Shield - Rose Shield - Shield of Honour - Mercenarys Shield - Unholy Shield PANCERZE : - Ball Gown - Simple Dress - Dress TO Wszystko , pragnę szczerych wypowiedzi i wskazania miejsc w których znajdują się owe rzeczy ![]() Ps. Pozdro dla " ForUmOWiczÓw "
Take care about yourself... Back off ! Before you die... Lati~ Ostatnio edytowany przez Sorcers of titania - 25-08-2004 o 09:44. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() - Post officers hat
Musisz zrobić quest Post Office. Tylko dla pacc.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektóre z tych rzeczy można zdobyć, np. Post officers hat, Mystic turban.
Niektore rzeczy powstaja po wypowiedzeniu zaklecia ( Enchanted Staff ), A niektore to unikaty ktore sa tylko pojedyncze egzemplarze na niektorych światach. Ostatnio edytowany przez Kennypl - 25-08-2004 o 10:10. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() A Mystic Turban też z questu ?
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Mace of fury TO NIE JEST BRON
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Buuuuu
|
![]() Chyba bede musial znowu wrzucic temat o rare mimo ze jest niedokonczony.
PAŁKI : - Silver Mace - maja go 2 osoby zdaje sie na Nova i Antica, przedmiot nie do zdobycia. - Golden Mace - chodzily plotki ze gdzies tam pod wyspa Kroli po grudniowym update jest quest, jak narazie coraz wiecej ludzi twierdzi ze ten przedmiot jest neidostepny. - Enchanted Staff - Czar dla maga z PAC, znika po 60 sekundach - Mace of Fury - nie bron, reszta to czesc questa (przedmiot nazywa sie calkiem inaczej i jest dosyc pospolity). HEŁMY : - Magician Hat - przed Grudniowym update wypadalo z questa, obecnie mozna kupic od gracza. - Post officers hat - wypada z questa - Winged Helmet - podobno kiedys mozna bylo go sobie na Antica poogladac podobnie jak teraz mozna zobaczyc Warlord sword w Ab'dendriel - Mystic Turban TARCZE : - Castle Shield - nagroda dla jednej z pierwszych gildi na Antica - Rose Shield - nagroda dla jednej z pierwszych gildi na Antica - Shield of Honour - nagroda dla ludzi ktozy kupili premium account zaraz na poczatku po wprowadzeniu PAC - Mercenarys Shield - nagroda dla jednej z pierwszych gildi na Antica - Unholy Shield - nie mam pojecia PANCERZE : - Ball Gown - widoczne w domku Sw Mikolaja na Vega - Simple Dress - wypada z Banshe - Dress - ?? |
![]() |
![]() |
#9 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Miales shield of honour...... taaaa jak miales to pokaz screena. I ciekawe czy ktos by takiego shielda polozyl na ziemi zebygs go mu skubnal sprzed nosa..... Wiesz ja chodze w demon secie i dodatkowo mam dragon seta (razem z legsami) i do walki uzywam warlord sworda na przemian z sovem i czasem poblokuje moim great shieldem... |
|
![]() |