|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Piszę tu, bo www.guildwars.pl nie działa
- Kupiłem dzisiaj nową grę Guild Wars - Zainstalowałem, wszystko ok - Odpalam gre - Wpisałem CD-key i utworzyłem konto - Stwarzam postać, wybieram profesję - klikam next - - Dochodzi do wybrania płci postaci, wybrałem male - klikam next - i WY***UJE MNIE DO WINDOWSA ![]() - Nie załamując się odrazu próbuje odpalić gre jeszcze raz, problem ten sam - wybieram płeć, klikam next i witaj pulpicie ! Wszystkie wymagania spełniają mi wymogi gry Windows XP, 2626 mHz, 768 ramu, GeForce 5200, Directx 9.0 Jak by kto pytał - tak, reinstalowałem, nawet 2 razy i nadal to samo. Jak to pomoże, to taki sam problem(z wywalaniem do windowsa/resetem kompa) miałem z grami RYL2, Maple Story, Silkroad Online i jeszcze pare) Czy ktoś mi powie o co tu chodzi ? Jestem strasznie wkurzony, bo wyj***ałem 130zł w błoto(no chyba, że pomożecie ![]() @Down Sterowniki też mam najnowsze, już zdążyłem je 10 razy ściągać, gdy miałem problemy z innymi grami ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Rinnaroc - 31-10-2006 o 20:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Sciagnij nowe sterowniki graficzne lub jakas nakladke(jak jest) reperujaca bledy graficzne z www.guildwars.com badz napisz tam na forum w pomocy technicznej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Reinstalka windowsa chyba tu bedzie najlepszym rozwiązaniem ;D
Moze sie nie znam, ale wiem ze jezeli cos nie dziala to najlepiej sporobwac od poczatku wszystko na spokojnie ;]
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Poszukaj odpowiedzi w FAQ na guildwars.com, ale jesli takie cos wystepuje w innych grach, warto:
-przeinstalowac windowsa -sprawdzic, czy podzespoly sie nie "gryza" -ostatecznie pozyczyc jakas karte graficzna od kumpla i sprawdzic, czy na niej dziala wszystko -pojechac do serwisu ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ok dzięki, dzisiaj komp jedzie do servisu. Ale gierka jest gites, pożyczyłem od mamy laptopa i nie mogłem się oderwać od niej przez 8h
![]() CLOSE TOPIC