|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Familiada - jest to program na TVP2, który jak każdy wie na czym polega.
Familiada Rookgaardu - to urozmaicona gra, na której użytkownicy forum odpowiadają na pytania dotyczące Rookgaardu. Regulamin Udział w zabawie może być każdy. Będe pisać posty, z pytaniem i kilkoma zakrytymi odpowiedziami. Ale uwaga! - każdy uzytkownik może tylko ale tylko jedną dać odpowiedź! I zasada numer jeden: tylko ja zadaje pytania. Każdy kto chce, aby jego pytanie znalazło się w grze, należy napisać PW do mnie. Życzę miłej zabawy! Na dobry początek - Wymień itemy, które można zdobyć na Addon Quest. (Addony na Rookgaardzie) 1. Minotaur Leather (by Milan Ognia) 2. Bear paw (by Zillek edonek) 3. Wolf paw (by Kshaq) 4. Honeycomb (by Aranox) 5. Chicken feather (by Michaello) 6. Legion helmet (by Ethorasess)
Ostatnio edytowany przez Antykwaczor_z_Calmery - 14-10-2006 o 20:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() A gdzie żarcik rodzinny?
![]() No to może... WOLF PAW? @EDIT Mogę dalej? Ostatnio edytowany przez Kshaq - 14-10-2006 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Minotaur leather.
Ilu ankieterów pytałeś? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zza rzecza
Imię: A co cie to obchodzi? :>
Profesja: Sorcerer
Gildia: A co cie to obchodzi? :>
Świat: Harmonia/Candia
Poziom: 41+
Skille: xx/xx
Poziom mag.: :>
|
![]() Honeycomb...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Bear paw znaczki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Edit
Ehh, chicken feather. [moge powiedziec to ostatnie?] Ostatnio edytowany przez Michaello - 14-10-2006 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
|
![]() Haba baba?
Ostatnio edytowany przez Tecunseh - 23-06-2011 o 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spirit Collector
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() Mam pytanie czy moge byc takie ktorych nie da sie zdobyc?? jesli tak to brown piece of cloth
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() Odpowiedzi sie wyczerpały więc dam dowcip al'a Sztrasburger (nie wiem jak to sie pisze ).
-Jak sie nazywa jak wilk puszcza pawia ?? -Wolf paw
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Kiedy pan Hakuoh walnie żart w stylu familiady albo da następne pytanie? xD
EDIT: Eeee a jak liczysz ilu punktowana odpowiedź? Pytasz się przez PW? ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]() Ha! ja wiem czego nie wymieniliście
![]() Brown Piece of Cloth!! ![]() Jak zabić Ghoula? mnie nie pytajcie ![]() Tylko.... nie wiem czy prosiłeś o przedmioty, którymi zdobywasz addony czy Creature Products ![]() Pozdro
Ostatnio edytowany przez MvD - 14-10-2006 o 22:50. Powód: literówka :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Hephoros
Świat: Refugia
Poziom: 36
Skille: xx/xx
|
![]() Hakuoh troche mój nick przekręciłeś
![]() Mam nadzieje, że będą kolejne pytania, bo ten konkurs mi się podoba. PS. Jaka jest nagroda? Mam nadzieje, że spike sword ![]() Ostatnio edytowany przez Ethorahses - 14-10-2006 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podaj przykłady zatrucia. (Poprzez potwory lub inne przypadki)
1. Poison spider (by Alessandro del Piero) 2. Wasp (by Jarassimus) 3. Poison field (by Ethorahses) 4. Snake (by Domis) 5. Vial of Slime (by Gobii)
Ostatnio edytowany przez Antykwaczor_z_Calmery - 15-10-2006 o 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() Vial of Slime << chyba tak sie pisze ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Poison Spider
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() Snake <10 znaków>
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() No i oczyfizda: wasp. :-)
A ponieważ nasz Sztrasburgeropodobny zapomniał kawału na dobre wprowadzenie, to może ja opowiem na zakończenie rundy: Teleturniej "Koło Fortuny". Gracz odgaduje spółgłoskę: - P jak p...a. ;-) A Pijanowski: - Magdo, odsłoń. :-D Pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() To pytanie będzie krótkie bo nie wymyślałem tak szczegółowo, ale następnym razem będzie ciekawiej.
Skoro nalegacie z kawałami: Warszawa, korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi • Słuchaj, porwali prezydenta Kaczyńskiego, rządają 100 000 000 złotych, bo inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę... • Tak? A po ile dają inni kierowcy? • No tak po 2 - 3 litry... A oto kolejne pytanie: wymień itemy, które możemy zdobyć z questa w mieście. 1. Doublet (by Horgar) 2. Rapier (by Lemir) 3. Torch (by Michaello) 4. Combat knife (by Kshaq)
Ostatnio edytowany przez Antykwaczor_z_Calmery - 15-10-2006 o 11:06. |
![]() |
![]() |