![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Witam
Bende tutaj zamieszczał moje 1 grafiki Niechce tutaj postów takich jak http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=15582 poniewiaż niechce tutaj zamieszczać 1 grafike A oto moje grafy : Flash Baran Czaszka Czarodziejska czapka D lance Diabeł Krokodyl Lód Miecz Młot Różczka Topór Wąż Animacje Pokaz Ogień Spider Man Mega Uh'a DB1 DB2 DB3 Oceniać ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm... Tak robione na wpół "na odwal" a na wpół z jakimśtam wkładem. Animki za szybkie, flashe nawet, nawet, choć nie powalają detalami. Kilka z nich ma nawet taki "specyficzny urok", lub chociażby jego namiastkę, ale... *niuch, niuch...* z lekka zalatuje mi tutaj takim lenistwem i chęcią pochwalenia się. Czy tylko mi się tak wydaje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
niektóre parace są stare a chce tu zamieścić wszystkie moje prace ![]() @edit Ups żeczywiście zaszybko tylko że u mnie na komputerze kiedy puszczałem je przed daniem na forum to były troche wolniejsze więc przepraszam za błąd Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 23-10-2006 o 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom mag.: ;)
|
![]() Rob rysunek dluzej, to moze cos z tego bedzie, bo nie ktore cos w sobie maja ^^
Ostatnio edytowany przez Cergoth - 23-10-2006 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() We flashu jesteś mistrzem, nad gifami popracuj - to na razie tylko animowane fake'i..
btw. co do flasha - polecam ci zajżeć na tutek, do którego link mam w podpisie. możliwe, że ci się przyda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Dzieki tylko szkoda że po angielsku ![]() Mam pytanie Potrafisz robic programy bo ja tylko małe animacje i obrazki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Te flashe, to jedna wielka lipa, takie coś, robi się 120 sekund, włanczając w to uruchomienie programu na którym to robiłeś -,^. Te animacje też z dupy, robienie screanów, a nastepnie wstawianie ich do programu i ustawianie czasu odtwarzania, to żadna filozofia... Wysilił byś się bardziej i zrobił coś na poziomie.
Ostatnio edytowany przez MKM - 24-10-2006 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Sam widzisz że miszczem nie jestem ale staram sie robić jak najładniejsze |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Hahaha DB wymiata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up up:
ahahahahahh owned, "miszcz", a ja myslalem ze tego sie uzywa jako ironii, no ale sa na tym swiecie jeszcze ulomy (wybacz, ale nie jestes jedyny... 70-80% Polakow grajacych w Tibie, to idioci z ortografia noworodka) Topic: Kiepskie ;/ ... Animacje...tez nie za ciekawe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
|
![]() dobrebylo DB1,2,3
![]() ![]() ![]()