|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich ;]
wlasnie zabilem 1. postac w grze (gracza) bo miał czaszke po zabiuciu (co było bezsensowne) nawet ani jednego exp nie dostalem.... ![]() ale chodiz mi o cos innego, otóż nie moge wejsc do deppo bo niby nie moge wlazic do p..... zone (jakos tak) czy ja teraz posaidam taka czaszke..??? i ile ja musze czekac aby soe muc wylogowac bo ja cos nie moge sie jzu wylogowac pisze ze aj jestem po walce albo w terakcie walki....??? ------------------------------------------------------------------- I`am a n00b xD |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Bylo takich tematow duzo ale ja cie odpisze ;p
Jak zabijesz osobe masz czaszke (skull) i zostaje ona na 15 min po czym znika. W trakcie trwania czaszki nie mozesz wejsc to protection zone ex.(depo) i sie wylogowac a z reszta co ja sie bede trudzil ;p Cytuj:
Bylem szybszy ![]() Ostatnio edytowany przez Skrzat - 31-10-2006 o 23:41. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Masz PZ na 15 minut. Zawsze po zabiciu gracza nie mzoesz sie wylogować ani wchodzić do PZ'tów. Expa za ludzi dostajesz tylko na serverach PvP Enf (np. Inferna) A co do tego co na końcu napisałeś to raczej "newbie" a nie "noob" =]
|
![]() |