|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() mam już jeden fake ale sprubuje robić 2 zobaczymy
![]() Prolog 01 ![]() 02 ![]() 03 ![]() 04 ![]() 05 ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamilladyn
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
|
![]() jak narazie to niezbyt ciekawie;[
może się poprawisz.? jakieś zmutowane potworki.? postaraj sie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hah, chciales zrobic cos w stylu Glavesa. I ci nie wyszlo, straszne badziewie, zero cieniowania. Nawet nie czytalem.
Minusy - w tej galaktyce dopatrzylem sie takich smiesznych czarnych kresek - brzydkie statki - dziwnie sie zniszczyl ten statek Sanira Plusy - nie dopatrzylem sie zadnych xD @down Ładny statek samira?? Przeciez tam jest zero cieniowania itp.
Ostatnio edytowany przez Cloy - 17-01-2007 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Zacznijmy tak...
Minusy: - Kolejny fake typu XXI ( ten chyba XXX) wiek xD - Ta "galaktyka" nie pasuje do całości tibijskiej... - Ten Sanir to ma fajny statek ![]() - Na 2 i 3 obrazku jest ta część od statku kosmicznego. Noi ona leży na choinkach ![]() ![]() - Brzydkie te statki wrogich "obcych". Plusy: - Kolejny fake typu XXI wiek. (Ale niezdecydowanie ![]() - Ładny statek Samira. Noto narazie dam ci... eee.... 6/10? Ps. Czym robisz te efekty jak oni strzelają? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Pomysł bardzo ciekawy i fajnie zapowiadający. I to właściwie wszystkie plusy. Fabuła - wiem że to tylko wstęp, ale bardzo słaba. Wykonanie - gdyby nie te kanciaste statki, to dałbym + dla pierwszego obrazku, pozostałe - IMO mierne. Statek po katastrofie - jest praktycznie nienaruszony. Futurystyczna Tibia wygląda tak jak zwykła (mówię o lesie). Kawałek statku opierający się o skrawki drzew i ciągle zachowujący idealnie poziomą pozycję - gwałci prawa fizyki. Teksty - mieszanie polskiego z angielskim = ZUO^n. "Meydey" pisze się inaczej. Dziwnym jest też wysyłanie ekipy ratunkowej do statku, który został zaatakowany przez obcych. Generalnie 1.5/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Cloy
Nie wstylu glavesa bo onrobi na ziemi a u mnie będzie GŁÓWNIE w kosmosie @Khan czemu dziwne uratować człowieka chcieli. Nie wysłali by tylko ratunkowego |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Aha, wcale. A testowany prototyp to sam wymysliles?
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
'Ekipa ratunkowa' to termin zarezerwowany dla akcji ratunkowych, nie do prowadzenia bitew. Ostatnio edytowany przez Khan - 17-01-2007 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Cloy
Upss srry niechcący ok tera serio niezgapiam nic @Khan ale dostał i spada @Alveon no ale nie wiesz czy on jest elfem człowiek ma podobną posturę Ostatnio edytowany przez Sarix - 17-01-2007 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
![]() |
![]() 1. jaki ohydny statek! to ma byc wrak?
2. strasznie dlugo sie otwiera, drugiego obrazka nawet nie zobaczylem (a moze przeciazony serwer mam) 3. moze wystarczyloby tych wykrzyknikow... 4. krotki prolog 5. czlowiek - elf? 2/10, poczekamy - zobaczymy
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Statki wygladaja jak latajace pudelka zapalek ;p
Ogolnie? 1/10
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() ROTFL xD
Totalne badziewie to to nie jest ale te "statki" o takie troche z kartonu XD Jakbyś się postarał bardziej nad nimi i tym "wrakiem" (jak wogóle odciął ten silnik XD ) to może cośby z tego wyszło ;D A tak wogóle to to bardziej komedia XD bo sie uchihrałem jak żadko xD "Jestem od ziemi o 300 świetlanych mil" ? MUAHAHAHAHA nie moge chyba sie poleje XD HA HA HA XD Ostatnio edytowany przez Glaves - 17-01-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Top No cóż tak to prawda z tymi kartonami no i następnym razem pocieniuj. @Sarix Broń się chłopie i wymyśl więcej wytłumaczeń. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Pomyślałem, że twojemu pojazdowi przyda się odnowa. Oto wynik:
![]() Prosze. Jest twój. Możesz go używać do swojego fake. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Takie sobie. Laser musze powiedzieć - po bliższym przyjrzeniu się brzydki.
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Gorszy niz jest...
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() @Veruis
Niestety popieram... Kolory do kitu @fake Nieciekawy... Mógłbyś trochę nad fabułą popracować... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Badziew....
Statki kańciaste, poza tym to tylko kształty z nałożonym kolorem. Laser blah brzydki jak kopa z masłem. Dałeś tylko 3 sceny (nie licze wprowadzenia i zakończenia...) A tak w ogóle to ten fake ani troche nie jest realistyczny, statek spada na planete z kosmosu, nie nieszczy sę, zbija tylko prszednie lampy i wisi sobie na drzewkach... No Comment po prostu ![]() P.s. Spodziewam sie szymofera z tekstem "same + bez żadnych -, next part please" ^.- @down A kto cie przezywa? Ja nic nie widziałem...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 17-01-2007 o 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co się bronić ja to biore jako rady a nie że chcecie mnie przezywać itp-.-
|
![]() |
![]() |