|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Mam problem z zainstalowaniem patcha do bf 2142
Gra normlanie mi dziala tylko ze nie wyswietla mi serverow bo nie mam zainstalowanego najnowszego patcha problem polega na tym... Jak daje zeby zainstalowalo patcha to pasek informuje ile zostalo do konca wogule nie pokazuje jak przebiega instalacja tylko jest ta jedna kreska ![]() i po chwili informuje mnie ze instalacja zostala zakonczona mimo tego ze sie nie zainstalowalo ![]() Prosze o szybka odpowiedz czym jest to powodowane ps: Gre mam orginalna i komp spelnia wymagania... patcha mozna tylko tak zainstalowac nie wiem dlaczego altomatycznie gra go nie instaluje Ostatnio edytowany przez King Mati - 01-11-2006 o 19:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() cos z netem polecam to zrobic w godzinach rannych kiedy nie jest zbyt tłoczno no i net szybszy jest. jak to nie pomoze to nie wiem
btw kupiles orginal czy pirat ??/ =P nie zauwazyl;em tego tekstu pod obrazkami
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94