|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2004
![]() |
![]() mam duzy klopot
z Imesza sciagnelem programik do tibbi pomyslalem a sciagne noi instaluje program nazywa sie GHOST keylogger noi usunolem keyloggery ale boje sie ze ta nazwa tego programu GHOST keylogger to moze jakis niewykrywalny keylogger co mam zrobic |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zazwyczaj jeżeli w nazwie programu jest zawarte słowo "keylogger" to samego keyloggera w środku nie ma, ale lepiej było by żebyś opisał działanie programu.
Rada na przyszłość: Jeżeli nie wiesz co chcesz ściągnąć to lepiej tego nie ściągaj.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ale ja mam anty wirusa na keyloggery
noi usunolem keyloggery ale czy w tym programie jest jescze jakis keylogger??? pomuzcie plzizka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli w tym programi były już jakieś keyloggery to najlepiej wywal ten program bo najprawdopodobniej jest nielegalny.
Jeżeli twoj antywirus usunol keyloggery to dobrze. Wywal program, a potem jeszcze raz przeskanuj ytem w poszukiwaniu keyloggerów. Jeżeli program jest źródłem keyloggerów będą się one instalowały w nieskończoność do póki program jest na twoim kompie. Czyli jeszcze raz powtarzam WYWAL GO !
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Czlowieku ale napisz co to jest w ogole za program jak dziala po co on jest etc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() no to dobra
to dzila w taki sposub ze jest cza napisac jakis kod i kod inny do tego mkodu ??dalej nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() @up
ale wyjasniles.... juz wiemy do czego on jest... taak... po wpisaniu niejakiego kodu yyy... twoj komputer zostanie wciagniety do czarnej dziury i wyslany w przestrzen kosmiczna a ty wraz ze wszystkimi domownikami wyjdziesz na ulice w samych gatkach i bedziesz krzyczal ze elvis zyje.... napisz wogole dlaczego sciagnoles ten program, np tak: sciagnolem go poniewaz myslalem ze da mi w tibi 100 lvl i MLS ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez wazz - 26-08-2004 o 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() no dobra tak misalo tibia hack eq
a wiec myslalem z e to do tego no do armoruiw no wiecie i jescz jedno do bylo na reebow.net a wiec myslalem ze <ModEdit>: pisz normalnie, tzn czałymi zdaniami, a nie łamiesz linię co 3 słowa. Co to wogóle ma być ? Ostatnio edytowany przez $corcerer - 27-08-2004 o 00:49. |
![]() |
![]() |