|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
![]() teraz przyjade wam troszke SS'ami z Questów P heuheuhe xD xD a wiec lapcie przed-ostatnia porcje screenów
![]() ![]() macie linki do Część 1'sza http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=13140 i część 2'ga http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=13150 a wiec zaczynamy z Questami ![]() ![]() ![]() pierwszy z nich to będzie "Quest Day" hehe z grupką znajomych wybralismy sie na zwiedzanie wszystkich jakie tylko znalismy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zebym nie robił błędów w adresie... 58 SS'ów z "quest day" zaraz zamieszczam nastepne screeny ![]() Ostatnio edytowany przez AzbesciaK - 02-10-2004 o 00:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu screeniki z crusadera.... nie wiem jakim cudem.. chcialem se pohitowac GS'y po drodze.... ale kazdy musial sie uczepic na mnie.. nawet jak nie szedłem 1 w kolejce... wiec znowu bylem blokerem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz moze jakis inny quescik ?? co powuiecie na.. war hammer i dwarven axe /?? ![]() ![]() najnizszy lvl na danubi przez dłuuuugi czas który zrobił ten quest (21 lvl) quest byl robiony przy okazji zwiedzania kopalni.. w sumie tylko ss'y z kopali i pozniej loot. ![]() nastepny quescik?? czy mze macie dosc?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() kilka random ss'ów ehehehhe
![]() przez przypadek mi sie nacisnelo guzik... a 3 sekundy pozniej bylem zbanowany za..... "spamming trade channel" mimo tego ze ludzie ktorzy puszczali po 9 linijek grali dalej ![]() ![]() du ju haf dżojnt ? ![]() hmmmmm..... ![]() ![]() stare czasy ![]() ![]() ![]() ![]() Trening???????? ![]() ![]() No i juz ostatnie ![]() ![]() ![]() ![]() tpo koniec moich SS'ów postowalem 3 tematy poltora godziny.. i mam dosc.. reszty juz mi sie nie chce wrzucac ![]() Ostatnio edytowany przez AzbesciaK - 01-10-2004 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() n00ble arma i crown helmeta pilnuja tylko ghule???
![]() niedlugo i ja sie nowym charem zbieram na questy XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
![]() |
![]() Cytuj:
niejestem pewien ale chyba jest bramka od 35lvl+ gratz wykonania questów! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Harmonia | Ab'Dendriel
|
![]() quest 35+ levelu ale jesszcze trzeba miec klucz.Jak zobaczyci na tego ss`a jak wszyscy takim maly kwadracie siedza miedzy drzwiami to w gurze kolo dziury stoji taki koles to u niego trzeba odpowiedziec na pare pytan i ma sie klucz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no naszczescie jak tam poszlismy to "bramka" byla otwarta... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Gratz wykonanych questów i wogóle screenów
![]() |
![]() |