|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() Mam pytanie do was co sadzicie czy cipsoft cos zrobi w jutrzejszym dniu ?
Słyszałem , ze w tamtym roku (jeszcze nie gralem w tibie) stal kolo mostu dwarfów jakis npc który zamienial graczy w potwory tak jak uzycie czaru na przemiane w potwora . ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Jest to chyba Halloween Hare i z tego co wiem jest on co roku. Tak zamienia w różne nieumarłe potworki i ma nieregularny resp, zazwyczaj ludzie go trapują dla zabawy bo dość szybko przemieszcza sie po mapie i tak jak już napisałem zamienia wszystkich w nieumarłe potworki (na dość długo).
![]() 20:58 Michallo of Astera [10]: wyscik 21:16 Knight of the heart [29]: BUY AFENGEOR Ostatnio edytowany przez Lexing - 30-10-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiesz moze grze stoi taki npc i czy zamienia naprawde w potworki , bo gram od niedawna =P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W tamtym roku stał niedaleko Venore.Nie wiem jak w tym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() To jest Haloween Hare. Wygląda jak królik, jest bardzo szybki i gdy go zaatakujesz to przemieni cię na parę godzin w ducha, wampira itp. Jest on na Rooku, na Mainie spotkałem go rok temu koło dwarven bridge. Gdy się pojaiwa jest komunikat "Beware, beware, haloween hare"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Biega po calym rooku i zmiwnia napotkanych w mummie,witch, wampira i szkieleta nie jest to npc tylko potworek ktorego nie da sie zabic
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na Mainie bardzo trudno jest zlokalizować jego położenie, ponieważ on cały czas praktycznie się przemieszcza. Przy odrobinie szczęścia spotkasz go samemu (bez niczyjej pomocy), jednak lepiej jest znaleźć jakiegoś gościa wyglądającego jak np. duch czy mumia i zapytać go, gdzie jest Halloween Hare (czy jak to się pisze
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Pamiętam w tamtym roku przebrany za vampire'a chodziłem po kopalni trolli w ab i straszyłem noobków
![]() W sumie mogli by zrobić aktualizację , w końcu doszedł pirate skeleton no i można bybyło zrobić przemianę w crypt shamblera. Co do Halloween Here po kilku minutach powinien być już strapowany. Niektórzy naprawdę szybko działają ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Lowca Gesi
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 28
Skille: mam
Poziom mag.: 29
|
![]() Czegoś nie rozumiem: Jeśli się nie da go zabić to co da trapowanie go? Przecież inne potworki go nie zabiją (chyba?).
@down Faktycznie, nie pomyślałem o tym ![]() Ostatnio edytowany przez Tunio - 30-10-2006 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() UP@
Dokończe Łatwo będzie go zlokalizować -> nie bendzie trzeba go szukać, żeby się w coś zamienić ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy on bedzie od rana czy wogule wiecie o której godzinie sie on pojawia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Pojawia sie niemal wszedzie , jest dosc szybki wiec taki 10-20 lvl ma trudnosci z jego dogonieniem ja jako pierwszy na moim servie rok temu 60 elitem go dorwalem i strapowalem kolo mostu dwarfow z kolegami
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() Wie ktos gdzie jest dzisiaj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
![]() 13:58 Beware, beware the halloween hare.
Wlasnie pojawil sie na Candi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Boski Rzeznik
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 36
![]() |
![]() Ludzie najczęściej trapują tego króliczka w głównej poczcie (Kevin) albo po drodze do veno 1 piętro tego budynku McDonalda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() PANDORIA!!!
[img=http://img504.imageshack.us/img504/6136/00010130rb8.th.jpg] najpierw troszkę mumii... [img=http://img347.imageshack.us/img347/6177/00010136ai5.th.jpg] A teraz parada duchów!!! [img=http://img414.imageshack.us/img414/9224/00010135hx9.th.jpg] To jest ON (jak na obrazku widać) może będzie więcej... |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Na Furorze sposób szybkiego przemieszczania się stworka rozwiazano w następujący sposób :
![]() ![]() Fooda jest tylke bo właśnie z treningu wracałem ![]()
Ostatnio edytowany przez Neo_pl - 31-10-2006 o 15:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kapłan Preclanski
|
![]() My na honerze na rooku chcieliśmy zrobić podobnie, ale deblile zamknęły go między sklepm normy a biblioteką ("tunel" o szerokości jednej kratki) i krzyczą "vampire plx" "please demon skeleton" i (Oh my god) "please SpikeSword!" "GM, please give me mace"
![]() |