|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Amera
|
![]() Mam pytanie gram w Tibie. Mojemu bratu terz sie spodobala chce zaczac tez grac. Nie chce mu zrobic konta na tych samych numerach( bo jest mlodszy i wedzie na jakas stronke i mi schackuja konto). Jak mu zrobie na innych to dostane bana za multikonto???
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możesz jesli logujecie się z tego samego ip, czyli z tego samego komputera. Musicie chyba grać na jednym koncie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Profesja: Knight
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() a pokaż mi ludzi, którzy mają tylko jedno konto... .-.-
dla bzpieczeństwa ma się kilka... no chyba że ktoś gra jedną,dwoma postaciami... @druidzamery: zakładasz taki temat żeby nabijać posty ??? nawet jeśli dostaniesz bana to co ??? a po za tym większość graczy ma kilka kont i nie dostają za to bana ^^ możesz zakładać kilka... <lol> można zamknąć ten temat
War is my life... Fight is my life... Tibia is my life... Ostatnio edytowany przez Akhel Cimirus - 04-11-2006 o 18:31. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Amera
|
![]() kto wie na 100% bo bana nie chce odpowiedzcie please
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Thais
|
![]() A niby czemu mieli by to zrobić? Nie ma żadnego problemu mieć np. 10 różnych postaci na 10 kontach zamiast na jednym
![]() A bana to można dostać za granie na jakichś multiklientach, czyli jednocześnie na dwóch/więcej różnych kontach na tym samym kompie (czyli sprawa ip). Ostatnio edytowany przez sparkman - 04-11-2006 o 18:35. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amus El'Niro
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 14
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
@Topic Możesz mieć tyle kont ile zechcesz, oczywiście jak zakładasz bratu konto to załóż mu też nowy email xD |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Możesz mieć kilka kont. Nie możesz jedynie być na obu on-line (zakazane) i nie możesz z nikim sharować swojej postaci (np. 2 osoby grają jedną postacią).