|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Są różne tematy Only Calmera itp. Zakładam więc temat Only Rook prosze tu dawać swoje ciekawe lub mniej ciekawe zdjęcia z rooka temat mam nadzieję będzie aktualizowany.
Rot Hunt: Ekipa: Lord Paciek (ja) 16lvl 18/21 17 dist Gandalf Rzebrak (kolega) 24lvl 20/25 Zaczynamy ![]() 1.Mój adv po dedzie na rotach ![]() ![]() 2.Przedstawienie ![]() 3.Przygotowania do walki z wrogiem ;] ![]() 4.I już jest pierwszy przeciwnik, który nie wytrzymał napięcia naszych broni ![]() 5.Pierwszy podział expa ![]() 6.Naszemu blokerowi puszczają nerwy ;P ![]() 7.Bloker się skarży ![]() 8.Przybyła pomoc ;D :* :* :* ![]() 9.Szybko idzie z tą ładną panią ;] ![]() 10.Ten potwór rzucił się na mnie bloker szczęśliwy ;D ![]() 11.Podział expa gdy ja blokowałem ![]() 12.Gandalf uspokaja bestie gdy ja rzucam w nią włóczniami ![]() ![]() 13.Podział expa po moich rzutach ![]() 14.Bestia na wykończeniu moje rzuty są silne ![]() ![]() 15.Solo style z włóczni ładny hit plx ![]() ![]() 16.Gandalf odpoczywa a ja walcze Solo ![]() 17.Ojojoj silny ten stworek ![]() 18.Oko w oko ze śmiercią ![]() ![]() 19.I exp -=Solo Style=- ![]() 20.A oto loot szkoda, że nie cooper shield ale nie można narzekać ![]() To wszystko proszę o komentarze zarówno dobre jak i złe niech wszyscy dają tu ss'ki z rooka ;] Comments plx!
Lord Paciek -=Rookslayer=- 24 lvl 20/25-Club/Shield 18 Distance Isara Rook ![]() ROOK RULLEZ! ![]() http://s2.*********.pl/bite/c.php?uid=94869 <<Wejdz to dostane zloto ;< Ostatnio edytowany przez Prus - 01-09-2005 o 18:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic nie widac :/
EDIT : zadnego :/ polecam imageshack.us ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 21-06-2005 o 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt ja też paru nie widze ale niektóre są widoczne ;/ a Ty żadnego nie widzisz?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze juz ss'y widać więc... Nowa dawka!
![]() Najpierw Advy: Dist (18) ![]() 17 lvl ![]() 18 lvl ![]() 19 lvl ![]() Teraz już z Pacc'em ![]() ![]() Loot'y ![]() Cooper shield i katana ![]() ![]() Silver ammy (wczoraj wypadł kolejny ![]() ![]() A teraz coś z innej beczki Te GM'y przesadzają na rooku? Plagi?! ![]() I stan postaci na dziś ![]() ![]() To wszystko narazie. Proszę o komentarze i wklejajcie swoje zdjęcia z rooka ![]() ![]() Pozdrowienia dla Rookguardian de'Bove, Xen Moon'a (kiedy konkurs ![]() ![]() !!! Zapomniał bym Wielkie pozdrowienia i podziękowania dla Dwimenor'a bo to dzięki niemu jest znowu ten temat !!! Comments Plx!
Lord Paciek -=Rookslayer=- 24 lvl 20/25-Club/Shield 18 Distance Isara Rook ![]() ROOK RULLEZ! ![]() http://s2.*********.pl/bite/c.php?uid=94869 <<Wejdz to dostane zloto ;< Ostatnio edytowany przez Prus - 01-07-2005 o 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In your nightmares...
|
![]() Musze powiedziec ze czuje respekt do rookstayerow.nie wiem jak wytrzymujecie na tym rooku. sam kiedys probowalem se rookstayera zrobic no ale coz, nerwy mi nie wytrzymaly...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() ![]() Bo lvlem 10 nie za duzo sam zdziałam :/ No ale solowałem już 2 spearmany, rota i mino ![]() Obecnie expie tak jak Ty na trollach po stronie dla pacca ![]() Hail all RooKstayer's ;D zapomniał bym ss'ki fajne ![]() Ostatnio edytowany przez Tibianus Maniakus - 01-07-2005 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibian na jakim servie grasz? :>. Fajnie na tych Trollach co?
![]() ![]() @Down Dzięki znowu za ten respekt ale powiedz coś o zdjęciach ![]()
Lord Paciek -=Rookslayer=- 24 lvl 20/25-Club/Shield 18 Distance Isara Rook ![]() ROOK RULLEZ! ![]() http://s2.*********.pl/bite/c.php?uid=94869 <<Wejdz to dostane zloto ;< Ostatnio edytowany przez Prus - 01-07-2005 o 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() OMG 50lvl na roku to masakra expic an rotach minosach do 50 lvl i to ze skilem 20 i maca w reku respekt panowie i panie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Good Luck all |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Spoko fotki.
![]() Jak możesz daj więcej ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() super SSy
Trzymam za Was kciuki wszyscy Rook slayerzy ![]() Powodzenia ALL |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty jesteś jednym z tych debilów którzy na Rooku do większego levelu niż 8 zostają??Luydzie,po co wam to?
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() @ AdamS_
A może tak troche kultury? Rook może być znośny, ale tylko jak się umie grać... Jeśli każdy frajer z zepsutą myszą lootuje szybciej niż ty no to może się znudzić ale ja na to nic nie poradze... @ topic Świetne SSki ^^. Jak znajde jakieś miejsce to zamieszcze swoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Adams_
Po Twojej wypowiedzi mogę twierdzić, że Ty jesteś jak to nazwałeś "Debilem". @Inni dzięki za komenty zaraz dam "poradnik" ( ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Podziwiam ludzi którzy zostaja na rooku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak obiecałem, screeny ^^
[jak coś nie chodzi to nie wyzywać tylko czekać... w kilka minut się naucze...] Na dobry początek spearman Dla spearmana początek nie był taki dobry [ale lootu nie dał :/] Zawiedziony orkiem odwiedziłem minoska Po kilka zręcznych cięciach kataną troche się zaczerwienil I to się właśnie nazywa loot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Gz Rookarian ;D
P.S. Jaki masz lvl? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Tibianus~
Dzięki ^^, lvl itd. w tym poście --> ostatni screen. I już daje więcej ![]() Oto słynny Goblinator [nie dostałem ani razu..] Pierwsza sekunda w pokoju Już lepiej się chyba nie da ustawić [szkoda że nie mam skrzynki...] Czas zabrać się za spearmana który do tej pory był bezpieczny za minosem Już tylko minos ale właśnie skończyły mi się life fluidy.. Hahaha ![]() Staty chara na koniec huntu [teraz już 14 lvl :>] Ostatnio edytowany przez hide - 01-07-2005 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() No, Rokarian gz solo questa, ja tam wbiegłem i wybiegłem
![]() a tak nawiasem mówiąc 15:30 You advanced from Level 10 to Level 11. ;D Hail RookSlayers ^.^ |
![]() |
![]() |