|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Opisujcie tu sposoby na nude przy robieniu run ja np. bawie sie z kolegami w chowanego
![]() SORRY ZA ORTOGRAFIE ![]() Dajcie + do reputacji jak sie podoba temat a jak nie -
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 26-08-2004 o 13:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() hyhy temacik super. ale zeby nie bylo off topic... ja lowie rybki... po jednym bp of hmm mam w granicach 200-300 rybek, w zaleznosci od tego czy mam ochote sobie lazic po miejscowkach czy nie... mam juz 2 bp of fishes, wiec jak ktos chce kupic to zapraszam na darashie
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Ja kiedy robie runka(robilem bo teraz gram knightem)
Szedlem sobie do northportu rope-upowalem stworki i zaciagalem do hatki jakiegos wiesniaka ![]() Najwiecej radochy mialem kiedy zaatakowal mnie pk (knight) i niemugl sie pzrez stwory pzredrzec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Najklepszy sposob na nude? Hmmmm... ogladanie takich stron jak www.rotten.com czy www.ebaumsworld.com lub granie w rozne mini gierki np. na www.miniclip.com. Co by tu jeszcze... aaa... granei w takie gierki jak gangsta wars czyli na htmlu
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
@Ontopic Hm..Najlepsze są mini-gierki, zdecydowanie. ![]() http://www.masek.prv.pl <-- Masek Site, świetna strona z gierkami we Flashu, niektóre gry dosłownie wciągają, są strzelanki jak i łamigłówki. Polecam ! http://www.battleon.com <-- "Adventure Quest", bardzo fajna gra we Flashu, zwłaszcza dla miłośników Fantasy i średniowiecza. ![]() http://www.kingsofchaos.com <-- "Kings of chaos", gra taktyczna, na stronie. Bardzo podobna do RedDragon, lecz tutaj ekonomia polega głównie na walce. http://www.newgrounds.com <-- Zagraniczna strona z filmikami i grami, niektóre filmy są tak świetnie przerobione lub zrobione, że zwalają z nóg. =] (Polecam "Matrix" =P)
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja standardowo rybki.
![]() Dam '+' nie za temat ale za pomysł z zabawą w chowanego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jak mi się nudzi przy robieniu runek to np:
- Udaje że taszcze loot baga i uciekam przed ludźmi jak chcą mi go zabrać -Zmieniam się chameleonem w różne przedmioty i biegam po mieśćie beka jest jak ktoś chce mnie podnieść (najlepiej wejść na dach i zmienić się np .: w BOH .Nawet nie wiecie co się wtedy dzieje w depo ludzie masowo wykupują parcele) -łowie ryby (standard) -rozmawiam na game-chat -rozmawiam z kumplami -AFKuje poprostu przeglądam wtedy stronki i forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
|
![]() Moze zabawa w chowanego niejest zabardzo dobra... jak juz sie znajduje ta osobe której sie szukalo troche leci na nia SD'ków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Ja np łowie rybki, jem je na full i postuje na tibia.pl
![]() Fajny pomysł z tym chowanym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() @re:The_FaLLen
Wiem co się dzieje wtedy ![]() ![]() ![]()